Sleva 150 Kč nad 1500 Kč - kód: SLEVA150 🌟 Sleva 200 Kč nad 2000 Kč - kód: SLEVA200

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Dýňový cheesecake

ve čtvrtek 13. 4. | 4410x přečteno


Krémový cheesecake z dýňového pyré a tvarohu se rozplyne na jazyku! Romi dezert osvěžila drtí z lyofilizovaných mandarinek, které krémovému cheesecaku dodají příjemně ovocnou chuť. V kombinaci s čokoládou jde o nerozlučnou dvojku! Ochutnejte – vsadíme se, že si tato bezlepková dobrota najde ve vaší kuchyni stálé místo.

Sdílet



Dýňový cheesecake
60 minut
12–15 kusů
bez lepku

Co budete potřebovat?

Na kakaovou vrstvu:

Na cheesecake vrstvu:

Postup

Všechny ingredience na kakaovou vrstvu smícháme dohromady a vymícháme hladkou směs. Kakaovou hmotu pak rovnoměrně rozetřeme do vysypané formy.

Následně smícháme všechny ingredience na tvarohovou vrstvu, do které přidáme lyofilizované mandarinky. Můžete celé kousky mandarinek lehce podrtit, nebo rovnou použít mandarinkovou drť, kterou jsme na pečení už přichystali za vás.

Dýňový cheesecake pečeme na 180 °C asi 45–50 minut. 

Po upečení hotové dílo ozdobíme ještě pecičkami hořké čokolády a mandarinkovou drtí. 

Dobrou chuť!

recept a fotky: @rommiemax

Doplňte si zásoby:

Čtěte také

Líbí se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé články do e-mailu každý týden.

Odebírat

Kam dále?

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?