Blog

Příběh od Lenky

30. 01. 2018 | Příběhy zákazníků

PŘÍBĚH ZÁKAZNÍKA #6 Vždy jsem milovala ořechy, ale odrazovaly mne ceny a kvalita ořechů v klasických obchodech...

celý článek

Příběh od Lucky

18. 12. 2017 | Příběhy zákazníků

O Světě Plodů jsem se dozvěděla od Verči, moje kamarádka, která u Vás pracuje. Takže jsem měla možnost poznat takovouto firmu i trochu z jiného pohledu než...

celý článek

Příběh od Michaely

18. 12. 2017 | Příběhy zákazníků

„Před dvěma lety mi diagnostikovali vážnou nemoc. Po takové věci musíte změnit svůj životní styl,..

celý článek

Proč kešu z Afriky?

Na tuto otázku Vám odpoví Tomáš ve videu.

celý článek

Příběh od Leoše

12. 12. 2017 | Příběhy zákazníků

Ahoj, mé jméno je Leoš Beránek. Původní profesí jsem stavební inženýr a ve stavařině jsem pracoval téměř 30 let. Nastal čas na změnu, a tak jsem se začal...

celý článek

Příběh od Norberta

12. 12. 2017 | Příběhy zákazníků

Jako každý ráno, když jsem na Žižkově roznášel noviny, do mě v jednom vchodě narazil mladý týpek. Říkám: "Co je mladej?" Týpek vytáhl z kapsy pytel s vánočními rohlíčky, čumím na to, jak blázen...

celý článek

Soutěž

04. 12. 2017 | Seriál plýtvání

Přinášíme vám soutěž na téma „Plýtvání“. Svět plodů dává své produkty do praktických využitelných obalů. Snažíme se tím zamezit zbytečné vyhazování a znovuvýrobu obalů od produktu. Tímto bychom chtěli chránit životní prostředí, které je pro nás velmi důležité. Prosíme Vás, pomozte

celý článek

Plýtvání #2

01. 12. 2017 | Seriál plýtvání

Jak využít již použitý pytlík ze Světa Plodů? Dá se využít na mnoho věcí. Nás napadlo ho použít jako...

celý článek


Plýtvání #1

23. 11. 2017 | Seriál plýtvání

UMYJ MĚ, VYSUŠ MĚ, ZNOVU NAPLŇ

celý článek

Odpověď zákazníkovi #1

Chceme se s Vámi podělit o s plnění prosby našeho zákazníka. Snažíme se Vám vyjít co nejvíce vstříc, a proto Vám posíláme ochutnávky zdarma ke každé objednávce.

celý článek

Příběh od Jakuba

10. 11. 2017 | Příběhy zákazníků

Na Svět Plodů jsem narazil na internetu poté, co jsem se jednoho dne zamyslel nad svou stravou. Cítil jsem se unavený, jedl jsem nepravidelně a občas holdoval fast foodům...

celý článek

Videorecept - Ovesný koláč s meruňkami

17. 08. 2017 | Recepty

Výborný koláč, po kterém se jen zapráší. Jedná se o zdravější verzi, takže mlsat můžete bez výčitek.

celý článek

100% přírodní ovoce

22. 06. 2017 | Rady a zajímavosti

Už jen samotné číslo 100, nám dokáže prozradit, že za přírodním ovocem se skrývá pořádná dávka kvality. Dnešní doba je obohacena o mnoho dobrých a kvalitních produktů, které v sobě skrývají 100 % přírodního ovoce.

celý článek

Vše o smoothie

22. 06. 2017 | Rady a zajímavosti

V první řadě je třeba si uvědomit, že smoothie není šťáva. Smoothie je výživný pokrm tekutého/kašovitého stavu zeleniny a ovoce. Má lahodnou chuť a obsahuje zdraví prospěšné látky.

celý článek

Rozdíl ve zpracování kešu ořechů - konvenční vs. RAW

22. 06. 2017 | Rady a zajímavosti

Jakým způsobem jsou vyloupávány klasické kešu ořechy z jablek a jak probíhá zpracování u RAW kešu ořechů? Zjišťovali jsme pro Vás toto téma a došli jsme k zajímavým informacím.

celý článek

Výhody suchých plodů

22. 06. 2017 | Rady a zajímavosti

V létě si užíváme krásného počasí, více volného času a obvykle mnoho cestujeme. Sušené ovoce, ořechy a RAW (superfoods) tyčinky jsou skvělou volbou. Nemusíme sebou tahat zbytečná kila navíc, doplní naši energii a báječné chutnají. Kromě toho se nezkazí, jako většina potravin v létě.

celý článek

Co to je RAW strava? Výhody

22. 06. 2017 | Rady a zajímavosti

Strava je jednou z nejsledovanějších oblastí našeho života. Věnujeme jí podstatnou část dne. Je nejen zdrojem živin a energie pro organismus, ale i prostředkem smyslového potěšení či společenskou záležitostí.

celý článek

Balení ořechů

22. 06. 2017 | Rady a zajímavosti

Balíme tak, aby se produkty dostaly v pořádku až k Vám domů.

celý článek

Skladování potravin

22. 06. 2017 | Rady a zajímavosti

Účelem skladování, resp. konzervace potravin je zachování jejich zdravotní nezávadnosti i původní kvality (v co největší míře), a sice tím, že se zabrání jak vzniku chemických reakcí v potravině, tak i následnému pomnožování mikroorganismů.

celý článek