Vyberte si extra dárek k nákupu nad 1500 Kč! 🎁 Bude to kilovka sezamu, nebo půlkilovka pražených semínek v medu? 

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0224

Kokosový cukr

Ruce pryč od rafinovaného cukru! Máš tu přece mne, kokosový cukr! Jsem sladidlo vyrobené z nektaru kokosového květu. Nech se unést mou sladkou, karamelovou chutí!

  • menší sladivost
  • skvělý na pečení
  • karamelově-ovocná chuť

Vyberte balení

Vaše cena

204 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 26. 1.

Kdy zboží obdržím? zavřít

114 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve středu 26. 1.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč ve středu 26. 1.
PPL 99 Kč ve středu 26. 1.
PPL - ParcelShop 99 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč ve středu 26. 1.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v pátek 28. 1.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v pátek 28. 1.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v pátek 28. 1.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v pátek 28. 1.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v úterý 25. 1.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v pátek 28. 1.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč v pátek 28. 1.

Kokosový cukr

Informace o produktu

Jeho chuť je karamelově ovocná a jistě vám osladí den, jen možná trošičku méně sladký než jste zvyklí. Kokosový cukr má menší sladivost, oproti běžnému bílému cukru, je tedy vhodnou alternativou k vaření a pečení. Přidávejte si ho do nápojů, sušenek či koláčů a užijte si jeho netradiční chuť. Je vyráběn z nektaru kokosových květů, při jeho získávání tedy není nutné kácení celé kokosové palmy, což nás samozřejmě nesmírně těší. Jestli si cukr přidáte do kaše, upečete perfektně vláčné brownies, nebo jablečný koláč, který si s tímto cukrem perfektně rozumí, to už necháme na vás.

TOP informace o kokosovém cukru:

  1. Nejedná se o palmový cukr.
  2. Vyrábí se z kokosových květů.
  3. Pochází z ekologického zemědělství.
  4. Má nižší sladivost než klasický bílý cukr.
  5. Jeho největšími producenty jsou Filipíny a Indonésie.
  6. Zaručí měkké a žvýkavé sušenky nebo vláčné čokoládové brownies.

Jak se kokosový cukr vyrábí?

Na jeho výrobu se nepoužívá žádné chemické zpracování. Vyrábí se z nektaru květů kokosové palmy, a to postupným zahříváním a odpařováním nadbytečné vody. Pomalým odpařováním produkt tuhne až do podoby tvrdé hmoty, která se nakonec rozdrtí na sypký produkt. Kokosový cukr vzhledem připomíná třtinový cukr, ale má ještě výraznější hnědou barvu a obsahuje více minerálních látek. Na druhou stranu je méně sladký, což může podněcovat k vyšší spotřebě, nebo naopak k méně sladkému provedení vašich oblíbených jídel.

Zajímavosti a recepty

  • Složení kokosový cukr BIO
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Indonésie
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava cukr z nektaru květů kokosové palmy
  • Surovina Cukr
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1699 kJ /400 kcal
  • Tuky 0,3 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
  • Sacharidy 98 g
  • z toho cukry 98 g
  • Bílkoviny 1,5 g
  • Sůl 0,72 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Kokosový cukr

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?