Naše ovoce v čokoládě je jedinečné. A víte, proč? Protože si je vyrábíme sami! V naší malé továrně na čokoládu vymýšlíme neustále další a další kombinace, kterým nelze odolat. Každou vstupní surovinu si u nás můžete koupit i zvlášť, nepoužíváme žádné cizí příměsi a kvalitu každého produktu pečlivě kontrolujeme.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace je proces vysušení a odstranění vody ze suroviny za extrémně nízké teploty a tlaku.
Výsledkem je surovina, která je vzhledově velmi podobná té čerstvé, avšak má mnohem nižší hmotnost a dokonale křupavou konzistenci.
Proč jíst lyofilizované ovoce?
V čem jsou naše dražovky výjimečné?
Zachovává si původní barvu, chuť i vůni.
Zachovává si vitamíny i minerály čerstvého ovoce.
Je bez přidaného cukru.
Je snadno skladovatelné a trvanlivé.
Je možné je částečně rehydratovat pomocí vody téměř do původního stavu.
Jsou skvělá náhrada klasických sladkostí ze supermarketu.
Při mlsání doplníte vitamíny i důležité minerály.
Většinu vyrábíme ve vlastní dražovně a jedná se o naše vlastní receptury.