„Naše MYXy jsou s Y, protože s tvrdým Y to křupe víc!“ S touhle větou jsme pojmenovali náš první MYX. Jednoduché, že? Nemyslete si, ani nám to dlouho nešlo přes prsty. Pokaždé, když jsme vymýšleli nový produkt, trošku jsme se ošívali, to tvrdé Y nám pořád bilo do očí. I zákazníci z toho zpočátku byli zmatení. Až se jim podařilo marketingovému oddělení do hlavy nasadit brouka. „Tak to změníme,“ ozývalo se z kanceláří.
Od našich majitelů – Oty a Toma se ale ozvalo jasné NE. Naše MYXy prostě křupou víc než ty ostatní. Tak je tak budeme i psát. Navíc máme jejich kvalitu pod tvrdou kontrolou – přes nás projdou jen ty nejlepší a nejodolnější kusy, žádné vyřazené zlomky a plno rozinek. Byli neoblomní, co se dalo dělat – proti takovým argumentům jsme museli jen souhlasně pokývat hlavou.
A tak jsme si ořechové i ovocné MYXy postupně zamilovali. Dnes si bez nich nikdo ve Světě plodů nedovede představit ani jeden den. Bereme si je na svačinku do práce i na výlety, zkoušíme vymýšlet stále nové kombinace chutí a barev – naposledy takhle spatřilo světlo světa Léto a chvíli před ním zase Láska. Postupem času si na to u nás zvykli dokonce i ti nejpřísnější korektoři, opravdu. MYXy jim tak moc chutnají, že jsou schopni prominout jim i prohřešky proti vyjmenovaným slovům!
Na závěr si stačí pamatovat jednoduchou poučku: MYX křupe víc! A nebojte, jsou to sice tvrďáci, ale zuby si na nich nevylámete!