Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Vanilkový třtinový cukr

Jsem poctivý vanilkový třtinový, těší mě! Budu poslední dokonalou tečkou v každém koláči, zákusku a cukroví, ale provoním i ovesnou kaši nebo krém do dortu. Můj karamelový tón mi dodává na zajímavosti!

  • z kvalitního třtinového cukru
  • nepostradatelný do pečiva, koláčů a dezertů
  • vyroben z pravé vanilky z Madagaskaru

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
313 Kč / ks
2 ks
-5%
313 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
313 Kč / ks

Vaše cena

313 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 20. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

16 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve středu 20. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve středu 20. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Vanilkový třtinový cukr

Informace o produktu

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování – vše se dělá ručně. I z tohoto důvodu patří mezi nejdražší koření. Potřebujete špetku vanilkového cukru do tvarohové nádivky z receptu po babičce? Tak vyzkoušejte tento cukr z kvalitní madagaskarské vanilky a z třtinového cukru. Náhrady se syntetickým vanilinem už nebudete chtít ani vidět, ten rozdíl je nesrovnatelný. Vanilkový cukr dodá jídlu a dezertům to pravé aroma a jemnou sladkou chuť.

TOP informace o třtinovém cukru

  1. Produkt obsahuje třtinový cukr.
  2. Kvalitní vanilka z Madagaskaru dodává cukru jedinečnou chuť.
  3. Byla použita pravá vanilka, ne syntetický vanilin.
  4. Kromě přírodního vanilinu obsahuje pravá vanilka až 200 dalších aromatických látek.
  5. Harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí.

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť – na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a tak jsou lusky z těchto zemí zároveň ty nejdražší.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení vanilka z Madagaskaru, třtinový cukr, oxid křemičitý
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení skleněná dóza
  • Úprava cukr
  • Surovina Cukr
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1700 kJ / 406 kcal
  • Tuky 0,1 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 99,9 g
  • z toho cukry 99,9 g
  • Vláknina 0 g
  • Bílkoviny 0,01 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Vanilkový třtinový cukr

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?