Vanilka

Nejprodávanější

vanilkovy-extrakt-bourbon
 
307 Kč
(267 Kč bez DPH)
Vanilková pasta Little Pod 1 image
 
537 Kč
(467 Kč bez DPH)
Vanilkové přírodní aroma 1 image
 
od 212 Kč
(od 184 Kč bez DPH)
Vanilkový extrakt Little Pod 1 image
 
583 Kč
(507 Kč bez DPH)
Vanilkové lusky Gourmet Bourbon z Madagaskaru 1 image
 
od 300 Kč
(od 261 Kč bez DPH)
Vanilková pasta 1 image
 
491 Kč
(427 Kč bez DPH)
Vanilkové lusky Premium Bourbon z Madagaskaru
 
565 Kč
(491 Kč bez DPH)
Vanilkový pudr BOURBON Nielsen-Massey 1 image
 
416 Kč
(362 Kč bez DPH)
Vanilkový třtinový cukr 1 image
 
313 Kč
(272 Kč bez DPH)
Vanilkový extrakt TAHITIAN Nielsen-Massey 1 image
 
407 Kč
(354 Kč bez DPH)
16 položek celkem
Vanilkové lusky Premium Bourbon z Madagaskaru 0781/2KS
Vanilkový extrakt TAHITIAN Nielsen-Massey 1 image
354 Kč bez DPH
407 Kč
0353/KS
Vanilková pasta Little Pod 1 image
467 Kč bez DPH
537 Kč
0337/KS
Vanilková pasta 1 image
427 Kč bez DPH
491 Kč
0351/60ML
Vanilkové lusky Gourmet Bourbon z Madagaskaru 1 image
od 261 Kč bez DPH
od 300 Kč
0780/2KS
Vanilkové lusky Tahitensis z Indonésie
od 229 Kč bez DPH
od 263 Kč
0782/2KS
Vanilkové lusky z Papua-Nová Guinea
od 253 Kč bez DPH
od 291 Kč
0783/2KS
Vanilkové přírodní aroma 1 image
od 184 Kč bez DPH
od 212 Kč
0444/25ML
Vanilkový extrakt Little Pod 1 image
507 Kč bez DPH
583 Kč
0338/KS
vanilkovy-extrakt-bourbon
267 Kč bez DPH
307 Kč
0350/KS
Vanilkový pudr BOURBON Nielsen-Massey 1 image
362 Kč bez DPH
416 Kč
0352/70G
Vanilkový třtinový cukr 1 image
272 Kč bez DPH
313 Kč
0497/80G
Kokosový cukr vanilkový 1 image
98 Kč bez DPH
113 Kč
0654/100G
Vanilla New Image 1
294 Kč bez DPH
338 Kč
0721/5ML
Vanilkový extrakt Fairtrade 1 image
194 Kč bez DPH
223 Kč
0345/KS
Vanilkový prášek z Madagascaru 1 image
610 Kč bez DPH
702 Kč
0347/20G

2150_vanilkovy-prasek-z-madagascaru-1-image

Vanilkové produkty

Jemná a sladká – nesmí chybět v žádném dezertu!
Pasta, extrakt nebo lusk? 

Chci se dozvědět více

 

Vanilka původně pochází ze Střední Ameriky, ale v dnešní době se pěstuje zejména v Mexiku, či na Madagaskaru. Z vanilky jako takové je využíván zejména vanilkový lusk. Díky jejím nejen aromatickým, ale i skvělým nutričním vlastnostem je vhodným prvkem do našich kuchyní.

 

Vanilkový lusk

  • je zdrojem sodíku, fosforu, draslíku, hořčíku, železa, manganu
  • také vitamínu B a omega 3 a 6 mastných kyselin
  • působí jako afrodiziakum
  • využívá se zejména do těsta, krémů, smoothie, koláčů, zmrzlin, ale i alkoholických a nealkoholických nápojů
  • vanilkové lusky skladujeme v uzavíratelných nádobách

 

 

Vanilkový extrakt

  • má podobné klasické aroma, ale je silnější a připravený přímo z lusků, nikoli pouze z aromatických látek
  • připravovaný z vanilkového lusku a alkoholu
  • extrakt se vyrábí louhováním vanilkových lusků v alkoholu

 

Vanilkový prášek

  • vyrábí se pomletím vanilkových lusků
  • je možné použít jej podobně jako ostatní vanilkové výrobky na pečení, vaření, na dochucení krémů, zmrzliny, koláčů, či pudinků
  • skladujeme v uzavíratelných nádobách

 

Vanilkový třtinový cukr

  • jedinečné spojení třtinového cukru a voňavé vanilky
  • využívá se k dochucení všech druhů sladkého pečiva, dezertů a krémů
  • skladujeme v uzavíratelných nádobách

 

Vanilková pasta

  • je jedinečnou kombinací extraktu z vanilky s mletým vanilkovým luskem
  • dodá všem zákuskům, dezertům, zmrzlinám i nápojům neopakovatelnou chuť a vůni pravé vanilky

 

Vanilkový pudr

  • aromatické vlastnosti jsou mnohem silnější oproti vanilkovému cukru
  • využívá se zejména do krémů, pudinků, čajového pečiva, dezertů, zmrzliny
  • také je používán v kosmetice jako balzám na rty, vanilkové mýdlo nebo tělový peeling

 

939