Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A co třeba vyzkoušet mě – vanilkovou pastu? Chtěla bych to být já, kdo přivede Tvůj koláč, zákusek či horký nápoj k dokonalosti.

  • jedna z nejlepších vanilek
  • 1 lžička pasty = 1 lžička extraktu = 1 vanilkový lusk
  • provoní každý pokrm, nápoj, koláč

Vyberte balení

Vaše cena

473 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 20. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

6 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve středu 20. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve středu 20. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Informace o produktu

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, protože se to vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Vanilková pasta je vyrobena z extraktu z bourbonské vanilky a jejích zrníček. Konzistence pasty je tedy mnohem podobnější samotné vanilce než tekutému extraktu. Pasta je také tekutá, ale citelně hustší. Je připravena na rychlé, snadné a efektivní použití. Značka Nielsen-Massey vyrábí pastu podle tradiční rodinné receptury již více než 100 let. Tato surovina není nijak geneticky upravována, je bezlepková a navíc v kosher kvalitě.

TOP informace o vanilkové pastě

  1. 1 lžička pasty = 1 lžička extraktu = 1 vanilkový lusk.
  2. Pasta je vyrobena z kvalitní BOURBON vanilky.
  3. Vyráběné podle tradiční receptury.
  4. Kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek.
  5. Harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí.

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť – na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení cukr, voda, vanilkový extrakt, vanilkové lusky, zahuštovadlo tragant
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení skleněná lahvička
  • Úprava pasta
  • Zpracování Pasta
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1197 kJ/ 286 kcal
  • Tuky 2,61 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,36 g
  • Sacharidy 53,44 g
  • z toho cukry 52,66 g
  • Vláknina 2,37 g
  • Bílkoviny 0,21 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápník 33,12 mg
  • Železo 1,16 mg
  • Vitamín C 5,7 mg

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?