🎄 Brno, Olomouc a Zlín – naše tři prodejny na náměstí mají až do Vánoc otevřeno i v neděli do 12:00❗️

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Dýňová ovesná kaše

ve čtvrtek 14. 10. | 705x přečteno


Ovesná kaše s podzimními vibes? Přidejte do ní dýni, vlašský protein a slaďoučkou panelu a sychravé počasí ani brzké stmívání už váš o úsměv na tváři nepřipraví! Receptem tentokrát potěšíme všechny milovníky sladkých snídaní či svačin a taky vegany! Nahoru stačí přidat datli a oblíbené ořechové máslo a zaručujeme vám, že vám energie z dýňové ovesné kaše vydrží na celé dopoledne.

Sdílet



Dýňová ovesná kaše
15 minut
2 porce

Co budete potřebovat?

Na dýňovou kaši:

Na dochucení:

Postup

Dýňové pyré je jednoduchá věc. Připravíte ho prostým uvařením a rozmixováním malých kostiček oloupané dýně. Naše Terezka tentokrát použila zbytek dýně, která zbyla z receptu na dýňové gnocchi. Dýňové pyré není žádná věda, připravíte ho za 15 minut a zbytek jednoduše uschováte v lednici. Vydrží tam i 4 dny!  

A jaký je postup přípravy kaše? Mandlové mléko ohřejeme v kastrůlku, osladíme panelou a přidáme do něj ovesné vločky. Kaši necháme vařit asi 3 minuty, dokud nezhoustne – pozor, kaši je nutné stále míchat! Nakonec do kaše vmícháme vlašský protein, cejlonskou skořici a dýňové pyré. Vše rozmícháme a odstavíme.

Ovesné kaši na talíři sluší sušené ovoce – záleží na vás, jestli máte raději datle, nebo švestky. A pokud vás čeká opravdu náročný den, nastartujte tělo energií z oblíbeného ořechového másla. Mňam!

Čtěte také

Líbí se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé články do e-mailu každý týden.

Odebírat

Kam dále?

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?