Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Cejlonská skořice mletá

Urazila jsem velký kus cesty, abych mohla zazářit ve Tvé kuchyni. Pokud mě budeš konzumovat pravidelně a s radostí, budu mít na tvé tělo pozitivní účinky. Navíc Tě zahřeju u srdce a rozzářím Ti celý den.

  • BIO kvalita
  • velké balení
  • sladká chuť

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
113 Kč / ks
2 ks
-5%
113 Kč / ks
3 ks
-10%
113 Kč / ks

Vaše cena

113 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 22. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

110 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč v pátek 22. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč v pátek 22. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Cejlonská skořice mletá

Informace o produktu

Naše cejlonská skořice byla vypěstována na Madagaskaru. Má světle hnědou barvu s tmavě žlutými odstíny. Má intenzivní vůni a příjemně sladkou chuť. Je perfektním společníkem ve sladké i slané kuchyni. Vyzdvihuje chutě velkého spektra surovin a společně s medem tvoří perfektní dvojici pro vaše zdraví.  

cejlonská skořice

TOP Informace  o cejlonské skořici

  1. Staří Egypťané a Římané ji používali jako léčivo.
  2. Na naše území se skořice dostala až v 15. století.
  3. Listy skořicovníku se používají k výrobě olejů a vonných esencí.
  4. Existuje pravá a nepravá skořice. Přečtěte si, jak poznáte kvalitní skořici.
  5. Účinek skořice se zvyšuje společně s medem – tyto dvě složky se vzájemně posilují.
  6. Skořice je v zpracovaná kůra stromu skořicovníku. Mrkněte na článek o jejím pěstování.
druhy skořice

Jak se skořice využívá?

Využití skořice si častokrát spojujeme s navozením vánoční atmosféry. Využíváme k tomu většinou celé kusy zatočených skořicových lusků nebo pomletou skořici na dochucení nápojů a jídel. Mletá verze nabízí uspokojení vícero smyslů, ať už zraku, čichu nebo chuti. Přidat ji můžeme do spousty sladkých pokrmů (perník, buchty, cukrovinky, pečivo) a své místo si našla dokonce i při zavařování. Méně známé je v Čechách její slané využití. Například v Asii se skořice běžně přidává k rýžovým pokrmům, k jehněčímu masu nebo do luštěninové omáčky.

cejlonská skořice

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení cejlonská skořice mletá BIO
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava prášek
  • Surovina Skořice
  • Zpracování Prášek
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1322 kJ / 316 kcal
  • Tuky 3,2 g
  • Sacharidy 24 g
  • Bílkoviny 3,9 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Cejlonská skořice mletá

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?