Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 24133x přečteno
Nejsem žádný obyčejný vlašák! Zpracovali mě speciální metodou, abych se zbavil většiny tuků, ale zachoval si co nejvíce bílkovin. Zkrátka proteinový prášek, který Tvoje svaly ocení!
Alternativní produkty z kategorie Ořechy a semínka:
Rostlinné proteiny jsou výživnou i chutnou náhradou těch živočišných. Zachovávají si výraznou typickou chuť suroviny, z níž jsou vyrobeny, a není proto nutné je dále dochucovat či přidávat jakákoli aditiva. Náš proteinový koncentrát se vyrábí pouze z vlašských ořechů, které se za studena lisují a následně rozmělní. Jeho vůně i chuť je typicky ořechová a příjemně vynikne v dezertech, ranních kaších nebo smoothie. Vlašský protein obsahuje také množství stopových prvků, například vápník, hořčík a vitamíny skupiny B.
Protein neboli bílkovina se nachází v každém z nás. Je to základní stavební materiál lidského těla a také jiných živočichů. Bílkoviny tvoří například svaly, kosti, zuby, nehty a také samotnou kůži. Nicméně v průběhu života nám buňky v těle odumírají a jsou nahrazovány novými mladými buňkami. Ke stavbě nových buněk se využívají právě bílkoviny, a právě proto jsou důležité pro náš každodenní život. Každá bílkovina obsahuje esenciální aminokyseliny, kterých však v rostlinném proteinu nalezneme zpravidla méně než v živočišném. Jejich výhodou je to, že méně zatěžují trávicí systém.
Proteinový prášek už dnes koupíte opravdu v každém obchodě. I způsobů výroby takového prášku je několik. Základním způsobem je sušení výchozí suroviny. Jiným způsobem je iontová výměna, při které se bílkoviny od výchozí suroviny oddělují na základě elektrických nábojů. V současnosti se však nejvíce využívá metoda CFM (Cross Flow Micronization), kdy se bílkoviny oddělují pomocí zkříženého toku přes keramické filtry.
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí