💥 15 % SLEVA na Mikulášské MYXy s kódem: MIKULAS15. Jen do vyprodání zásob. 💥

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0216

Mandlový 50% RAW protein

50 % bílkovin, to mám! A co vláknina? Té mám 20 % a díky lisování mi odebrali podíl tuků! Také už v dálce vidím Tvůj útlý pas a pevné svaly! No, nejsem já ideální parťák?

  • v jedné mandli je čtvrt gramu bílkovin
  • bílkoviny napomáhají regeneraci tkání – kostí, vlasů, svalů
  • RAW přírodní alternativa proteinu
Momentálně nejsem k mání. Ale nezoufej, mají spoustu jiných dobrot.

Alternativní produkty z kategorie Supervýživa:

Mandlový 50% RAW protein

Informace o produktu

Mandlový protein vám zajistí posílení na každý den! Jde o rostlinný proteinový koncentrát vytvořený pouze z loupaných nepražených mandlí, bez zbytečných aditiv. Mandle se za studena lisují a následně rozmělní. Během tohoto procesu se od nich částečně oddělí tuk, následně se zbylá pasta suší a rozemele na prášek. Mandlový protein můžete přidat například do smoothie, ranní kaše, nebo jím nahradit část mouky při pečení, protein obohatí pokrm nutričně, ale také chuťově. 

Podíl nejdůležitějších aminokyselin v rámci bílkovin: BCAA 16 %, glutamin 23 %, arginin 11 %, esenciální aminokyseliny celkem 33 %.

TOP informace o mandlovém proteinu

  1. Protein se jinak nazývá bílkovina a je běžně obsažen ve všech ořeších.
  2. Rostlinný protein je stravitelnější než živočišný.
  3. Je vhodný pro vegetariány a vegany.
  4. Prášek se nedá zcela rozpustit, ve smoothie nebo kaši je ovšem perfektní.
  5. Neobsahuje žádná sladidla, konzervanty ani další aditiva.
  6. Běžná doporučená denní dávka je 30 g proteinu.

Co je to protein?

Protein neboli bílkovina se nachází v každém z nás. Je to základní stavební materiál lidského těla a také jiných živočichů. Bílkoviny tvoří například svaly, kosti, zuby, nehty a také samotnou kůži. Nicméně v průběhu života nám buňky v těle odumírají a jsou nahrazovány novými mladými buňkami. Ke stavbě nových buněk se využívají právě bílkoviny, a právě proto jsou důležité pro náš každodenní život. Každá bílkovina obsahuje esenciální aminokyseliny, kterých však v rostlinném proteinu nalezneme zpravidla méně než v živočišném. Jejich výhodou je to, že méně zatěžují trávicí systém.

Jak se vyrábí proteinový prášek?

Proteinový prášek už dnes koupíte opravdu v každém obchodě. I způsobů výroby takového prášku je několik. Základním způsobem je sušení výchozí suroviny. Jiným způsobem je iontová výměna, při které se bílkoviny od výchozí suroviny oddělují na základě elektrických nábojů. V současnosti se však nejvíce využívá metoda CFM (Cross Flow Micronization), kdy se bílkoviny oddělují pomocí zkříženého toku přes keramické filtry.

Základní specifikace
  • Složení částečně odtučněný prášek z loupaných jader mandlí (obsah bílkovin 50 %)
  • Surovina Mandle
  • Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW, Vhodné pro diabetiky, Low carb
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Španělsko
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava rozdrcená jádra mandlí
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1578 kJ / 377 kcal
  • Tuky 14 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
  • Sacharidy 28 g
  • z toho cukry 5 g
  • Bílkoviny 50 g
  • Sůl 0,02 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?