Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 24021x přečteno
💥 15 % SLEVA na Mikulášské MYXy s kódem: MIKULAS15. Jen do vyprodání zásob. 💥
50 % bílkovin, to mám! A co vláknina? Té mám 20 % a díky lisování mi odebrali podíl tuků! Také už v dálce vidím Tvůj útlý pas a pevné svaly! No, nejsem já ideální parťák?
Alternativní produkty z kategorie Supervýživa:
Mandlový protein vám zajistí posílení na každý den! Jde o rostlinný proteinový koncentrát vytvořený pouze z loupaných nepražených mandlí, bez zbytečných aditiv. Mandle se za studena lisují a následně rozmělní. Během tohoto procesu se od nich částečně oddělí tuk, následně se zbylá pasta suší a rozemele na prášek. Mandlový protein můžete přidat například do smoothie, ranní kaše, nebo jím nahradit část mouky při pečení, protein obohatí pokrm nutričně, ale také chuťově.
Podíl nejdůležitějších aminokyselin v rámci bílkovin: BCAA 16 %, glutamin 23 %, arginin 11 %, esenciální aminokyseliny celkem 33 %.
Protein neboli bílkovina se nachází v každém z nás. Je to základní stavební materiál lidského těla a také jiných živočichů. Bílkoviny tvoří například svaly, kosti, zuby, nehty a také samotnou kůži. Nicméně v průběhu života nám buňky v těle odumírají a jsou nahrazovány novými mladými buňkami. Ke stavbě nových buněk se využívají právě bílkoviny, a právě proto jsou důležité pro náš každodenní život. Každá bílkovina obsahuje esenciální aminokyseliny, kterých však v rostlinném proteinu nalezneme zpravidla méně než v živočišném. Jejich výhodou je to, že méně zatěžují trávicí systém.
Proteinový prášek už dnes koupíte opravdu v každém obchodě. I způsobů výroby takového prášku je několik. Základním způsobem je sušení výchozí suroviny. Jiným způsobem je iontová výměna, při které se bílkoviny od výchozí suroviny oddělují na základě elektrických nábojů. V současnosti se však nejvíce využívá metoda CFM (Cross Flow Micronization), kdy se bílkoviny oddělují pomocí zkříženého toku přes keramické filtry.
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí