Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Mandarinky lyofilizované

Nemusíš čekat až do Vánoc. Prostě si nás ve Světě plodů dopřej hned. Zmrazili nás, ale neztratili jsme chuť. Dokonce je naše sladkost ještě intenzivnější než u našich čerstvých předchůdců.

  • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
  • chuť se téměř nezměnila, jsou ale sladší!
  • vydrží déle než ty čerstvé

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
197 Kč / ks
2 ks
-5%
197 Kč / ks
3 ks
-10%
197 Kč / ks

Vaše cena

197 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

378 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Mandarinky lyofilizované

Informace o produktu

Na mandarinkách si můžete pochutnat po celý rok, nejen na Vánoce! Tyto mandarinky k nám přicestovali až z Číny, kde jednoduše vědí, jak na ně. Jsou slaďoučké a zcela bez pecek! Jsou sice lyofilizované, to však nic nemění, jenom se z nich vypařila voda. Samotné plody chutnají pořád výborně a navíc příjemně křupou. Jelikož mandarinky byly vypěstovány, sesbírány a vysušeny mrazem na jednom místě, zabránili jsme zvýšení uhlíkové stopy, což nás nesmírně těší.

TOP informace o lyofilizovaných mandarinkách

  1. Strom mandarinka obecná pochází z jihovýchodní Asie.
  2. Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou lyofilizací zachovány.
  3. Jsou bez cukru a aditiv, bez fytohormonů a chemických postřiků.
  4. Každá je příjemně sladká a bez pecek!
  5. Obsahují spoustu vitamínu B2, C, betakarotenu a kyseliny listové.

Jak se mandarinky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

22.03.21 | 1724x přečteno | 5 minut

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

15.03.21 | 355x přečteno | 7 minut

Základní specifikace
  • Složení mandarinky lyofilizované
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava měsíčky
  • Typ sušení mrazem ve vakuu
  • Surovina Mandarinka
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1441 kJ / 345 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,25 g
  • Sacharidy 86,7 g
  • z toho cukry 68,8 g
  • Vláknina 11,7 g
  • Bílkoviny 5,3 g
  • Sůl 0,013 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Mandarinky lyofilizované

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?