11.10.24 | 22041x přečteno | 2 minuty
Mango lyofilizované kousky
Křupavé, sladké a s výraznou chutí? Ano, to jsem já! Děti i dospěláci mě milují, a to nejen díky výrazné chuti, ale i díky mé omamné vůni! Jsem skvělé ve všech podobách.
- intenzivní chuť
- křupavé
- přirozeně sladké
Mango lyofilizované kousky
Informace o produktu
Mango z obchodu milujeme, ale protože k nám cestuje z velké dálky, sklizeň častokrát probíhá příliš brzo. Na pult v obchodě tak mango vyloží dřív než je perfektně dozrálé. Proto jsme se rozhodli pro vás mango lyofilizovat přímo tam, kde vědí, jak ho správně pěstovat. Díky šetrnému sušení se z výrobku odpaří všechna voda, ale chuť, vůně a živiny nadále zůstávají.
Mrazem sušené mango se příjemně rozplyne na jazyku. Lyofilizované ovoce je bez přidaného cukru a jiných aditiv, pěstované bez fytohormonů a jiných chemických látek. Čisté, sladké a plně vyzrálé mango teď můžete mlsat každý den. Stačí jen otevřít sáček!

TOP informace o lyofilizovaném mangu
- Plátky jsou krásně nadýchané a v puse se příjemně rozplynou.
- Lyofilizace je šetrný způsob sušení, při kterém mango neztrácí vitamíny.
- Mango obsahuje vitamíny C, B, E a betakaroten, bohaté na draslík, hořčík, zinek a mangan.
- Je pěstované bez fytohormonů a chemických postřiků.
- Naše sušené mango je zcela bez cukru.
- Mangovníky pocházejí z Asie, ale mnoho z nich je ohroženo kvůli odlesňování.
Poznámka nákupčího
„Původně jsme nabízeli jiné lyofilizované mango, ale stávalo se, že obsahovalo zbytky slupek nebo tvrdé dužiny z okolí jádra. Nové plátky manga tímto problémem předchází – jsou ručně krájené a zbavené všech nedostatků. Navíc se mi podařilo zajistit fancy kvalitu. V ní jsou všechny plody dozrálé, krásné, sladké a mají nadýchanou a jemnou strukturu, která se lépe konzumuje.“
Jak se mango suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se mango hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom ho vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Křupněte si mango každý den!
Zajímavosti a recepty
Recenze nakupujícího
Kvalitní mango. Je zřejmě nutné nechat alespoň den či dva od otevření odležet, protože u prvního ochutnání mi přišly některé kousky strašně sladné a až nepoživatelné, ale o pár dní se to spravilo a je to ono vynikající mango, na které jsem zvyklý,
Výborná chuť Skvělá konzistence, krásně si zažvýkáte Velké kousky
Ihned po otevření zvláštní, přeslazená chuť, která se za pár dní "spravila" (nevím, možná byl nějaký problém u mě)
Původně vloženo k Mango sušené Fancy
Recenze návštěvníka
Krásně křupavé mango, vždycky si pochutnám :)
Základní specifikace
- Složení
- Surovina Mango
- Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
- Zpracování Kousky
- Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
- Země původu Čína
- Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Hodnocení našich zákazníků
Recenze nakupujícího
Kvalitní mango. Je zřejmě nutné nechat alespoň den či dva od otevření odležet, protože u prvního ochutnání mi přišly některé kousky strašně sladné a až nepoživatelné, ale o pár dní se to spravilo a je to ono vynikající mango, na které jsem zvyklý,
Výborná chuť Skvělá konzistence, krásně si zažvýkáte Velké kousky
Ihned po otevření zvláštní, přeslazená chuť, která se za pár dní "spravila" (nevím, možná byl nějaký problém u mě)
Původně vloženo k Mango sušené Fancy
Recenze návštěvníka
Krásně křupavé mango, vždycky si pochutnám :)
Recenze návštěvníka
Výborné!