11.10.24 | 22846x přečteno | 2 minuty
Granátové jablko lyofilizované
Práce s loupáním končí, Svět plodů tuto část zvládl za Tebe. Tobě už zbývá ta lehčí práce – sníst mě! Moje příjemně kyselá chuť přivede Tvé chuťové pohárky k šílenství!
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- křupavost a příjemně kyselá chuť zaručena
- dokonalé zpestření salátů a svačin
Vyberte balení
Granátové jablko lyofilizované
Informace o produktu
Jste milovníkem kyselejších chutí a rádi si zpestříte svůj pokrm zajímavým prvkem? Granátové jablko je tou správnou volbou, jak z obyčejného jídla udělat to správné potěšení nejen pro vaše oči! Nebaví vás jeho loupání? Bez obav! My jsme tuto práci odvedli za vás, navíc jsme jej mrazem vysušili, takže vydrží o hodně déle než to čerstvé. Zamilujete si lyofilizované granátové jablko, nebo vyzkoušíte další druhy našeho mrazem sušeného ovoce?
TOP informace o granátovém jablku
- V latinském jazyce nese název „pomum granatum“ – ovoce, které má mnoho semen.
- Jeden plod obsahuje velké množství semen, počet někdy přesahuje 600.
- Existuje více než 760 odrůd granátového jablka.
- Mnoho vědců se domnívá, že to bylo právě granátové jablko, které pokoušelo Adama a Evu v Rajské zahradě.
- V Řecku je rozlomení granátového jablka na svatebních a novoročních slavnostech oblíbenou tradicí.
Poznámka nákupčího
„Jedno granátové jablko má přibližně 600 semínek obalených sladkou červenou dužinou. Většina pochází z Blízkého východu, kde se zmrazí a posílají k lyofilizaci do Německa. Surovina se k vám dostane již oloupaná a připravená ke spotřebě. Skvěle se hodí jak do zeleninových a ovocných salátů, tak do kaší, jogurtů a svačinových směsí. Semínka mají plnohodnotnou chuť granátového jablka a navíc krásně křupou.“
Jak se granátové jablko pěstuje?
Granátové jablko je plod marhaníku granátového, který roste hlavně ve Středomoří. Tato rostlina nesnese mráz, avšak dá se pěstovat i u nás jako přenosná rostlina. Pokud zasejete semínko, může z něj vyrůst keř. Tato rostlina má mnoho červených květů s průměrem zhruba 4–5 cm. Tyto plody potřebují dostatek slunečných dní a prospívá jim teplý podzim. Pokud jsou vhodné podmínky pro pěstování, sbírají se zhruba 10–12 cm velká jablka, v teplejších krajích dokonce ještě větší. Marhaníku nejvíce prospívá výživná a propustná zemina.
Zajímavosti a recepty
Recenze nakupujícího heureka.cz
Byla jsem zvědavá a jsem mile překvapena. A nemusím je dolovat ze slupky:))
Recenze nakupujícího heureka.cz
ok
Základní specifikace
- Složení Granátové jablko lyofilizované
- Surovina Granátové jablko
- Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
- Zpracování Kousky
- Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
- Země původu Egypt
- Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
- Úprava lyofilizované semena plodu
- Typ sušení mrazem (lyofilizace)
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1026 kJ / 245 kcal
- Tuky 0,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 47 g
- z toho cukry 47 g
- Bílkoviny 5,2 g
- Sůl 0,04 g
Hodnocení našich zákazníků
Recenze nakupujícího heureka.cz
Byla jsem zvědavá a jsem mile překvapena. A nemusím je dolovat ze slupky:))
Recenze nakupujícího heureka.cz
ok