Čokoláda

Nejprodávanější

Hořká 70% čokoláda z ČR 1 image
 
od 190 Kč
(od 165 Kč bez DPH)
Ruby čokoláda 1 image
–50 %
Ruby 47% čokoláda
Skladem
0450/500G
 (–50 %)
od 109 Kč
(od 95 Kč bez DPH)
Belgická hořká čokoláda 1 image
Hořká 71,5% vegan čokoláda
Tip
Skladem
0461/500G
 
od 186 Kč
(od 162 Kč bez DPH)
Mléčná 32% čokoláda z ČR 1 image
 
od 168 Kč
(od 146 Kč bez DPH)
MYX Horolezec 1 image
MYX Horolezec
Náš produkt
Skladem
0462/50G
 
od 31 Kč
(od 27 Kč bez DPH)
Bílá čokoláda z ČR 1 image
 
od 170 Kč
(od 148 Kč bez DPH)
Karamelová čokoláda 1 image
 
od 217 Kč
(od 189 Kč bez DPH)
MYX Belgické calletky 1 image
MYX Belgické calletky
Vyprodáno
0457/500G
 
od 210 Kč
(od 183 Kč bez DPH)
Pomerančová čokoláda 1 image
Pomerančová čokoláda
Vyprodáno
0460/500G
 
od 184 Kč
(od 160 Kč bez DPH)
Kakaová hmota zlomky z PERU 1 image
Kakaová hmota zlomky z PERU
Vyprodáno
0324/500G
 
od 262 Kč
(od 228 Kč bez DPH)
22 položek celkem
Belgická hořká čokoláda 1 image
Tip
od 162 Kč bez DPH
od 186 Kč
0461/500G
Bílá čokoláda Edelweiss 1 image
od 174 Kč bez DPH
od 200 Kč
0453/500G
Mléčná čokoláda Chiara 33 % 1 image
od 174 Kč bez DPH
od 200 Kč
0454/500G
MYX Belgické calletky 1 image
od 183 Kč bez DPH
od 210 Kč
0457/500G
Hořká 70% čokoláda z ČR 1 image
od 165 Kč bez DPH
od 190 Kč
0319/1000G
Bílá čokoláda z ČR 1 image
od 148 Kč bez DPH
od 170 Kč
0321/1000G
Mléčná 32% čokoláda z ČR 1 image
od 146 Kč bez DPH
od 168 Kč
0320/1000G
MYX Belgické čokokuličky 1 image
od 202 Kč bez DPH
od 232 Kč
0456/500G
Nugátová čokoláda Gianduia 32% 1 image
od 230 Kč bez DPH
od 265 Kč
0455/500G
Karamelová čokoláda 1 image
od 189 Kč bez DPH
od 217 Kč
0449/500G
Pomerančová čokoláda 1 image
od 160 Kč bez DPH
od 184 Kč
0460/500G
Cappuccino čokoláda 1 image
od 185 Kč bez DPH
od 213 Kč
0459/500G
Ruby čokoláda 1 image
–50 %
od 95 Kč bez DPH
od 109 Kč
0450/500G
Kakaová hmota zlomky z PERU 1 image
od 228 Kč bez DPH
od 262 Kč
0324/500G
MYX Horolezec 1 image
Náš produkt
od 27 Kč bez DPH
od 31 Kč
0462/50G
Bílá čokoláda jemně mletá 1 image
488 Kč bez DPH
561 Kč
0522/1000G
Hořká čokoláda 47% jemně mletá 1 image
480 Kč bez DPH
552 Kč
0523/1000G
Hořká čokoláda z Madagaskaru 1 image
579 Kč bez DPH
666 Kč
0330/1000G
Hořká 85% čokoláda 1 image
556 Kč bez DPH
639 Kč
0329/1000G
Mléčná 65% čokoláda 1 image
626 Kč bez DPH
720 Kč
0333/1000G
Veganská 40% čokoláda s kešu mlékem 1 image
Unikátní
502 Kč bez DPH
577 Kč
0334/1000G
Čokoládový extrakt Little Pod 1 image
od 224 Kč bez DPH
od 258 Kč
0340/KS

3399_myx-belgicke-calletky-1-image

Čokoláda

Čokoládu má přece každý rád. Dokáže utišit dětský pláč a vyčarovat úsměv na tváři po těžkém dni.
Jednou za čas na ni každý dostane chuť a používáme ji i v kuchyni.
U nás si přijdou na chuť milovníci hořké, mléčné, bílé a i vegani či fajnšmekři co rádi zkoušejí něco nového.

Chci se dozvědět více

Že čokoláda není jen na mlsání?

Naše čokolády mají opravdu velké využití a v oblibě je má nejeden cukrář:

  • je to vhodný dárek k svátku nebo jen tak pro hezčí den
  • snadno se rozpouští a po rozpuštění je krásně jemná a vhodná do každé náplně a koláče
  • využijete ji při přípravě pralinek, tartaletek či na jejich ozdobu
  • vylepšíte snídaňový jogurt, müsli či kaši
  • připravíte si z ní i chutný teplý nápoj, například s mlékem, nebo s ní dochutíte kávu
  • přes léto si z ní připravíte výbornou zmrzlinu

 

Která je ta nejlepší pro Vás? 

 

Hořká

  • minimálně 35% podíl kakaa
  • vysoký obsah flavonoidů prospěšných pro naše tělo
  • zdroj magnézia, železa, vápníku, draslíku
  • zdroj vitamínů E, K, A, B6

Mléčná

  • nejméně 10% kakaa a 12% sušeného mléka
  • obsahuje draslík a stopové množství vitamínů

Bílá

  • běžný poměr je 20% kakaového másla
  • my Vám nabízíme podíl až 30% kakaového másla

Speciální druhy - pokud rádi zkoušíte něco nového a zajímavého, máme pro Vás hned několik tipů na čokoládu: z Madagaskaru, vegan čokolády, ruby, pomerančovou, karamelovou, nugátovou či s příchutí kapučína

Více se můžete dozvědět z článků Čokoláda a její druhy nebo Ruby čokoláda.

 

Jak se čokoláda zpracovává?

Čokoláda prochází dlouhou cestou než se dostane až k Vám. Od pěstování kakaovníků, jejich sběr, pražení, drcení, mixování, provzdušňování až po temperování. Čokolády mají také rozlišné body tání a viskozity. Samozřejmě pokud byste se chtěli dozvědět více, tak si můžete o těchto procesech přečíst více v našem článku.

 

Zapomeňte i na všechny mýty o čokoládě, u nás můžete mlsat bez výčitek. Nevěříte?
Více se dozvíte v článku Čokofakty a Čokomýty. Tak kterou?

3372-1_myx-belgicke-cokogulicky-1-image