11.10.24 | 22014x přečteno | 2 minuty
MYX Belgické čokokuličky
Jsme vyrobené z hořké a bílé čokolády. Nemysli si ale, že si budeš vybírat. Smíchali nás do nádherných mramorových kuliček plných chutí. A proto každá z nás chutná trochu jinak!
- přirozený lesk
- snadno rozpustné
- unikátní belgický produkt, který vylepší dezerty a potěší návštěvu
MYX Belgické čokokuličky
Informace o produktu
Čokoládové kuličky příjemně překvapí vaše chuťové buňky. Na povrchu jsou lesklé, jakoby ze skla, ale nenechte se oklamat, jsou sladké, jemné, poddajné a rozpustné. Můžete jimi například ozdobit koláč nebo je přidat do jogurtu či ovesné kaše. Pocházejí z Belgie, kde jsme je pro vás vypátrali a nechali dopravit až k nám. Nemusíte se tedy vůbec namáhat, stačí otevřít sáček a začít si užívat dokonale sladké čokokuličky.
Co všechno MYX obsahuje
MYX belgických čokokuliček obsahuje až tři druhy čokolády. Konkrétně kuličky z hořké a bílé čokolády, které byly následně namočené do jemné mléčné čokolády. Belgická čokoláda je považována za jednu z nejkvalitnějších čokolád na světě. MYX obsahuje různé chutě, a tak si každý přijde na své.

Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.
Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.
Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %.
Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.
Kakaové boby jsou semena plodů kakaovníku pravého. Boby se po sklizení fermentují, aby se jejich žlutá nebo červená barva změnila na hnědou a zároveň se zvýraznila jejich chuť.
Během mletí pražených kakaových bobů se boby mění na polotekutou kakaovou hmotu. Z této hmoty se následně vyrábí kakaové máslo a kakaové pokrutiny. Kakaová hmota je klíčovou složkou při výrobě čokolády, sama o sobě se dá nazvat 100% hořkou čokoládou.
Kakaová hmota se lisuje, při čemž se z ní odděluje tuk, neboli kakaové máslo, a kakaové pokrutiny – z těch se následně vyrábí kakaový prášek. V kvalitním kakaovém prášku však stále kakaové máslo najdeme, průměrně jde přibližně o 10–30 %.
Kakaové máslo vzniká jako vedlejší produkt při zpracování kakaových bobů. Jde o čistý tuk. Přidává se do pečení, nebo jím můžete zředit hustou čokoládu. Kakaové máslo je také populární přísadou do přírodní kosmetiky.
TOP informace o čokokuličkách
- Čokoláda se vyrábí z kakaových bobů.
- Kuličky jsou obalené ve třech druzích čokolády.
- Hořká čokoláda obsahuje hromadu antioxidantů.
- Mléčná čokoláda obsahuje kakaový prášek i sušené mléko.
- Bílá čokoláda obsahuje místo kakaového prášku sušené mléko.
Zajímavosti a recepty
Recenze nakupujícího
Naprostý skvost perničkový mix objednam znovu a hned 2 balení.
Chuť čokolády a krupavych perníčků je nezapomenutalná doporučujeme.
Žádné
Původně vloženo k MYX Perníček
Recenze nakupujícího
Jsem milovník vysokoprocentní hořké čokolády. Bílá je moc sladká, mléčná mi dokonce ani nevoní. Nemám ráda kombinaci čokolády s ovocem. Tohle všechno ovšem padá v případě Ruby čokolády. Vyráběla jsem z ní pralinky s náplní z mrazem sušených jahod a ta chuť je prostě návyková. Kdyby obsahovala ještě o něco méně cukru, neměla by konkurenci.
Příjemně navinulá chuť přesně pro kombinaci s ovocnou náplní. Krásně se s ní pracuje.
Růžová barva :D
Původně vloženo k Ruby 48,8% čokoláda
Základní specifikace
Kompletní specifikace ke stažení zde- Složení Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, mléčný tuk, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
- Surovina Bílá čokoláda, Hořká čokoláda
- Dieta Bez lepku
- Zpracování Kuličky
- Barva Hnědá
- Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
- Země původu Belgie
- Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
- Velikost cca 1 cm
- Úprava kuličky
- Značka Callebaut
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 2361 kJ / 564 kcal
- Tuky 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 21,7 g
- Sacharidy 52,9 g
- z toho cukry 51,9 g
- Vláknina 2 g
- Bílkoviny 5,8 g
- Sůl 0,16 g
Hodnocení našich zákazníků
Recenze nakupujícího
Naprostý skvost perničkový mix objednam znovu a hned 2 balení.
Chuť čokolády a krupavych perníčků je nezapomenutalná doporučujeme.
Žádné
Původně vloženo k MYX Perníček
Recenze nakupujícího
Jsem milovník vysokoprocentní hořké čokolády. Bílá je moc sladká, mléčná mi dokonce ani nevoní. Nemám ráda kombinaci čokolády s ovocem. Tohle všechno ovšem padá v případě Ruby čokolády. Vyráběla jsem z ní pralinky s náplní z mrazem sušených jahod a ta chuť je prostě návyková. Kdyby obsahovala ještě o něco méně cukru, neměla by konkurenci.
Příjemně navinulá chuť přesně pro kombinaci s ovocnou náplní. Krásně se s ní pracuje.
Růžová barva :D
Původně vloženo k Ruby 48,8% čokoláda
Recenze návštěvníka
Mám ji převážně na mlsání na večer po práci, ale zkoušela jsem s ní už i vařit a dezerty co s tím jdou udělat jsou opravdu výborné, jde vidět že ta kvalita je úplně na jiné úrovni.
Původně vloženo k Cappuccino 32,3% čokoláda