Sleva 150 Kč nad 1500 Kč - kód: SLEVA150 🌟 Sleva 200 Kč nad 2000 Kč - kód: SLEVA200

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Sleva 150 Kč nebo 200 Kč
Kód: 0994

Granátové jablko lyofilizované drť

Se mnou se nudit nebudeš. Roztočím chutě každého smoothie, jogurtu i ovocného krému. Jako bonus vše lehce zbarvím do červena. Tak pozor, aby se Ti z té parády nezatočila hlava!

  • přírodní ovoce
  • drobné kousky s práškem
  • plné vitamínů a minerálů

Vyberte balení

Vaše cena

208 Kč

Zboží můžete mít už ve čtvrtek 12. 12.

Kdy zboží obdržím? zavřít

4 ks skladem

Balíkovna ve čtvrtek 12. 12. 59 Kč
Balíkovna na adresu ve čtvrtek 12. 12. 89 Kč
Zásilkovna - výdejní místa ve čtvrtek 12. 12. 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu ve čtvrtek 12. 12. 99 Kč
PPL - výdejní místa ve čtvrtek 12. 12. 63 Kč
PPL ve čtvrtek 12. 12. 99 Kč
Brno - Zelný trh 21 ve čtvrtek 12. 12. 29 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 ve čtvrtek 12. 12. 29 Kč
Olomouc - Sokolská 44 ve čtvrtek 12. 12. 29 Kč
Zlín - Rašínova 71 ve čtvrtek 12. 12. 29 Kč
Staré město u Bruntálu 262 ve čtvrtek 12. 12. 29 Kč

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Granátové jablko lyofilizované drť

Informace o produktu

Sladkokyselé mrazem sušené granátové jablko jsme nadrtili pro rychlejší a efektivnější využití. Prášek slouží jako přírodní barvivo a pokrmům dodá také svěží, kysele ovocnou chuť. Drobné kousky zase příjemně překvapí svou křupavou konzistencí. Nejvíce je využijete jako rychlou a praktickou ozdobu dortů – rozzáříte s nimi perfektně třeba čokoládový dort. Hodí se ale také do jogurtů, smoothie a nebo si z nich můžete připravit osvěžující domácí limonádu. 

TOP informace o drti z granátového jablka

  1. Pouze přírodní ovoce – bez přidaných cukrů a jiných aditiv.
  2. Drť obsahuje celá semínka granátového jablka, která jsou schovaná v jemném prášku.
  3. Díky šetrnému procesu sušení jsou živiny v granátovém jablku zachovány.
  4. Lze je použít jako dochucovadlo, ale také jako jemné přírodní barvivo.
  5. Ovocná drť je skvělá na rychlé zdobení cukrářských výtvorů, ale parádu udělá i ve slaných pokrmech.
  6. Balení obsahuje sáček s vysoušedlem ze silica gelu, které pomáhá chránit produkt před ztvrdnutím.
Tomáš Hofman

Jak se granátové jablko suší mrazem?

Sušení mrazem, které bývá označováno také jako lyofilizace, je založeno na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. V takto kontrolovaných podmínkách voda z pevného skupenství (ledu) přestupuje přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na vodu. Suroviny se tak hluboce zmrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se granátové jablko drtí na drobné kousky a na prášek. Pochutnat si však u nás můžete i na celých kusech mrazem sušeného ovoce

Zajímavosti a recepty

  • Složení granátové jablko lyofilizované - drť
  • Surovina Granátové jablko
  • Zpracování Drť
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Írán/Turecko/Indie
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava drť
  • Typ sušení mrazem ve vakuu
  • Obchodní třída Premium
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1083 kJ / 255 kcal
  • Tuky 0 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 54,4 g
  • z toho cukry 54,4 g
  • Vláknina 1,3 g
  • Bílkoviny 1,3 g
  • Sůl 0,038 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z {rating_count} udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky na prodejně
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?