Cappuccino čokoláda

od 213 Kč od 185 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Si kávovým závislákem? A víš, že nadměrné pití kávy není dobré pro Tvůj organismus? Pokud pocítíš abstinenční příznaky, sáhni raději po mně. Kofein bohužel neobsahuji, ale v chuti nepoznáš rozdíl.

          • praktické kousky, které jsou po rozpuštění krásně jemné
          • vhodná k příme konzumaci i do pečení
          • pravá belgická kvalita

Detailní informace

500g
Skladem
213 Kč
185 Kč bez DPH
2.5kg
Skladem
936 Kč
814 Kč bez DPH
10kg (4x2500g)
Skladem
3 496 Kč
3 040 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Cappuccino čokoláda

Informace a výživové hodnoty 

Čokoládu na mlsání, jako dárek, na utišení dětského pláče nebo na zlepšení dne? Tak tato s příchutí cappuccino bude ta pravá. Kromě milovníků kávy a kávové aroma si přijdou na své i ostatní, protože čokoláda je sladká a lahodná. Je vhodná i pro využití v kuchyni, protože se snadno rozpouští a má hladkou krémovou konzistenci. Užijte si belgickou čokoládu v praktických kouscích pro rychlé a efektivní použití.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. theobrama cacao - latinský název kakaovníku znamená jídla bohů
  2. největší čokoláda vážila více než 5000 kg
  3. pár studií potvrdilo, že ženy snědí 2x více čokolády než muži
  4. už Napoleon s sebou nosil čokoládu na doplnění energie
  5. lidé nakoupí ročně čokoládu v hodnotě 7 000 000 000 amerických dolarů

 

Základní specifikace
Složení cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, káva 2 %, emulgátor: sójový lecitin, instantní káva <1 %, přírodní vanilkové aroma
Země původu Belgie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava kousky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.
 

Jak se získává kakao a kakaové boby?

Kakaovníky se sbírají většinou dva krát ročně. Plody jsou připraveny na sklizeň když jsou žluté nebo červené. Po sklizni se boby ručně louskají a následně fermentují. Fermentací dochází k biologickým změnám, snižuje se trpká chuť a vzniká červenohnědá barva. Boby se dále suší a praží. Pražením získávají čokoládovou barvu a aroma, alkalizují se aby se zlepšily jejich chuťové vlastnosti a snadněji se získávalo máslo. Boby se dále mohou ještě drtit.

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtů, müsli, míchaných nápojů, smoothies
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • na polevy, pěny a sorbety 

 

Tip

Zabalte si čokoládu do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2359 kJ / 564 kcal
Tuky 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 52 g
z toho cukry 51 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 6,6 g
Sůl 0,2 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: