Vyberte si extra dárek k nákupu nad 1500 Kč! 🎁 Bude to kilovka sezamu, nebo půlkilovka pražených semínek v medu? 

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0328

Kakaové máslo v peckách

Jsem výtažkem z kakaových bobů a obsahuji jedině zdravé tuky. Jsem skvělým společníkem při výrobě Tvých cukrářských kousků, ale můžeš mě použít i na popraskanou nebo citlivou pokožku.

  • bohaté na antioxidanty
  • obsahuje nasycené mastné kyseliny, ale ne cholesterol
  • pomáhá vyniknout ostatním ingrediencím, ale nepřebíjí jejich chuť

Vyberte balení

Vaše cena

880 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 26. 1.

Kdy zboží obdržím? zavřít

28 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve středu 26. 1.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč ve středu 26. 1.
PPL 99 Kč ve středu 26. 1.
PPL - ParcelShop 99 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč ve středu 26. 1.
Zlín - Gahurova 4467 zdarma v pátek 28. 1.
Olomouc - Sokolská 44 zdarma v pátek 28. 1.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 zdarma v pátek 28. 1.
Brno - Jezuitská 11 zdarma v pátek 28. 1.
Staré město u Bruntálu 262 zdarma v úterý 25. 1.
Zlín - Rašínova 71 zdarma v pátek 28. 1.
Brno - Zelný trh 21 zdarma v pátek 28. 1.

Kakaové maslo v peckách

Informace o produktu

Potřebujete pomocníka do kuchyně? Obsah tuků a kalorií je v kakaovém másle mnohem nižší než u ostatních používaných kuchyňských tuků. Mezi největší výhody patří to, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí, dokonce jim pomáhá vyniknout. 

TOP informace o kakaovém máslu

  1. Theobrama cacao, latinský název kakaovníku, znamená jídlo bohů.
  2. 100% kakaové máslo bez přidaných aditiv.
  3. Obsahuje tokoferoly, antioxidanty, které zabraňují žluknutí tuků.
  4. Máslo má v sobě kyseliny palmitovou, stearovou, olejovou a linolenovou.
  5. Je bohaté na nenasycené a nasycené mastné kyseliny.

Jak se získává kakaové máslo?

Kakaovníky se obírají většinou dvakrát ročně. Plody jsou připraveny na sklizeň, když jsou žluté nebo červené. Po sklizni se boby ručně louskají a následně fermentují. Fermentací dochází k biologickým změnám, snižuje se trpká chuť a vzniká červenohnědá barva. Následuje sušení a pražení. Pražením získávají čokoládovou barvu a aroma, alkalizují se, aby se zlepšily jejich chuťové vlastnosti a snadněji se získávalo máslo. Boby se dále mohou ještě drtit. Očištěné pražené boby se dostávají na mlecí linku, kde se kromě mletí zahřívají a vzniká hnědá polotekutá kakaová hmota. Vzniklá kakaová hmota má ve výrobním procesu dvě cesty. Jedna jako základní surovina pro výrobu čokolád, druhá na výrobu kakaového prášku a másla. Vzniklá hmota se lisuje v hydraulických lisech při teplotě 90–100 °C. Při tomto procesu se oddělují dvě složky: kakaové máslo a kakaové pokrutiny.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení kakaové máslo
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Kolumbie
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava pecky
  • Dieta Keto, Bez lepku, LCHF, Vegan, Bez laktózy, Vhodné pro diabetiky
  • Surovina Máslo a hmota
  • Zpracování Pecky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 3766 kJ / 900 kcal
  • Tuky 100 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 62 g
  • Sacharidy 0 g
  • z toho cukry 0 g
  • Vláknina 0 g
  • Bílkoviny 0 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Kakaové máslo v peckách

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?