⚠️  Prémiové mandle za super cenu – 1 kg jen za 195 Kč!  Platí do vyprodání zásob. ⚠️

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0049

Kakaový slazený krém

Honí Tě mlsná? Se mnou nesáhneš vedle! Namaž si mě palačinku, nebo mě jez jen tak lžičkou, vždy budu chutnat skvěle! Ještě aby ne, obsahuju totiž kvalitní kakao a ty nejlepší lískové ořechy!

  • z kakaa odrůdy Criollo
  • jemná textura
  • obsahuje vysoký podíl ořechů

Vyberte balení

Vaše cena

145 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 12. 8.

Kdy zboží obdržím? zavřít

26 ks skladem

Zásilkovna 68 Kč v pátek 12. 8.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč v pátek 12. 8.
PPL 99 Kč v pátek 12. 8.
PPL - ParcelShop 99 Kč v pátek 12. 8.
WEDO - výdejní boxy 59 Kč v pátek 12. 8.
WEDO - doručení na adresu 99 Kč v pátek 12. 8.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč v pátek 12. 8.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč v pátek 12. 8.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v pátek 12. 8.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v pátek 12. 8.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v pátek 12. 8.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v pátek 12. 8.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč v pátek 12. 8.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč zítra
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v pátek 12. 8.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v pátek 12. 8.

Kakaový slazený krém

Informace o produktu

Jedinečný kakaový krém, jehož obsah téměř z poloviny tvoří mandle a lískové oříšky. Jeho chuť je jemně sladká s výraznými tóny oříšků a kakaa. Konzistence krému je velmi jemná a tekutá. Krém se proto hodí do různých krémů, snídaňových kaší nebo jako zmrzlinová poleva. Ale nejlépe stejně chutná jen tak, samotný.

TOP informace o kakaovém krému

  1. Kakaový prášek odrůdy Criollo pochází z ekologického zemědělství.
  2. Lískové ořechy jsou bohaté na draslík a hořčík.
  3. Mandle patří mezi nejzdravější potraviny na světě.
  4. Bez palmového oleje, bez lepku, bez laktózy.

Jak se krém připravuje?

Lískové ořechy se nejprve praží, mandle blanšírují, následně se ještě před mletím rozdrtí na malé kousky, aby byl proces rychlejší a efektivnější. Následuje důležitý krok – mletí ořechů na pastu, což trvá přibližně 6–12 hodin. Ke zpracování se používá koloidní mlýn s odstředivkou. Během procesu jsou ořechy zbavovány části tuku. Následně přidáme kakaový prášek, cukr a řepkový olej. Pokud nechcete, aby se vám rozpojil tuk od krému, nedávejte jej do ledničky. Ideální skladování je při pokojové teplotě bez dosahu slunečních paprsků a tepla.

Máslo, pasta, nebo krém?

Možná jste si všimli, že na etiketě našich ořechových másel najdete slovo pasta. A teď, kdo se v tom má vyznat. Rozemletým ořechům a semínkům se zpravidla říká pasta, ale možná jsou také jiná označení, jako například ořechové máslo. Označovat je tak můžeme díky legislativní výjimce, která nám umožňuje používat slovo máslo, i když se nejedná o mléčný výrobek. Zato krém, to je jiná! Jako krém se u nás (i jinde) nazývají produkty, které jsou vyrobeny z více surovin a většinou bývají doslazované.

  • Složení cukr 38 %, lískové ořechy jádra 29 %, mandle jádra 19 %, kakao 10 %, rostlinný řepkový olej 5 %
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy sezamu, arašídů a dalších skořápkových plodů.
  • Země původu Česká republika
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení sklenice
  • Úprava pasta
  • Dieta Bez lepku, Bez laktózy
  • Surovina Kakao
  • Aditiva Bez umělých barviv, Bez umělých konzervantů, Bez umělých dochucovadel, Bez umělých aromat
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2103 kJ / 503 kcal
  • Tuky 33,7 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 2,7 g
  • Sacharidy 46,4 g
  • z toho cukry 42,3 g
  • Bílkoviny 9,1 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Kakaový slazený krém

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?