🚛 Jen do neděle DOPRAVA ZDARMA už od 500 Kč! Zadej kód DZ500 a poštovné nech na nás! 🚛

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0047

Pistáciové máslo

Pistácie se ve mně nezapřou, mou barvu jen tak někdo nepřehlédne, posuď sám! Zazářím, kamkoli mě přidáš, ale nejvíce mi to prý sluší ve zmrzlině.

  • z blanšírovaných nepražených pistácií
  • výrazná barva a jemná chuť
  • bez aditiv

Vyberte balení

Vaše cena

409 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 1. 6.

Kdy zboží obdržím? zavřít

24 ks skladem

Zásilkovna 68 Kč ve středu 1. 6.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč ve středu 1. 6.
PPL 99 Kč ve středu 1. 6.
PPL - ParcelShop 99 Kč ve středu 1. 6.
WEDO - výdejní boxy 59 Kč ve středu 1. 6.
WEDO - doručení na adresu 99 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč ve středu 1. 6.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč ve středu 1. 6.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč ve středu 1. 6.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč ve středu 1. 6.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč ve středu 1. 6.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v úterý 31. 5.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč ve středu 1. 6.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč ve středu 1. 6.

Pistácie ořechové máslo

Informace o produktu

Teď už si můžete pistácie přidat opravdu všude! Naše pistáciová pasta je vyrobena pouze z nepražených pistácií, které byly blanšírovaním zbaveny slupky. V pastě nenajdete žádný přidaný cukr ani jiná aditiva. Je velmi tekutá, dokonale jemná a krémová. Její výrazná zelená barva dodá šmrnc krémům i pěnám a skvělá je také v ovesné kaši. Pastu před konzumací nezapomeňte zamíchat.

TOP informace o pistáciovém másle

  1. Pistácie na výrobu pasty jsou v nejvyšší dostupné kvalitě – třída A.
  2. Má vysoký obsah draslíku, hořčíku, železa a fosforu.
  3. Na 100 g másla připadá 20 g bílkovin.
  4. Bez palmového oleje, cukru a dalších přidaných látek.

Ořechové máslo, pasta, nebo krém?

Možná jste si všimli, že na etiketě našich ořechových másel najdete slovo pasta. A teď, kdo se v tom má vyznat. Rozemletým ořechům se sice zpravidla říká pasta, ale možná jsou také jiná označení, jako například máslo. Označovat je tak můžeme díky legislativní výjimce, která nám umožňuje používat slovo máslo, i když se nejedná o mléčný výrobek. Zato krém, to je jiná! Jako krém se u nás (i jinde) nazývají produkty, které jsou vyrobeny z více surovin a většinou bývají doslazované.

Jak se vyrábí ořechové máslo?

Pistácie se ještě před mletím rozdrtí na malé kousky, aby byl proces rychlejší a efektivnější. Následuje důležitý krok – mletí ořechů na pastu, což trvá přibližně 6–12 hodin. Ke zpracování se používá koloidní mlýn s odstředivkou. Během procesu jsou ořechy zbavovány části tuku. Pokud nechcete, aby se vám rozpojil tuk od ořechového másla, nedávejte pastu do ledničky. Nejlepší je skladovat ji v pokojové teplotě bez dosahu slunečních paprsků a tepla.

Zajímavosti a recepty

  • Složení pistácie jádra blanšírovaná nepražená
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy sezamu, arašídů a dalších skořápkových plodů.
  • Země původu Česká republika
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení sklenice
  • Úprava pasta
  • Dieta RAW, Bez lepku, LCHF, Vegan, Bez laktózy, Vhodné pro diabetiky, SCD
  • Surovina Pistácie
  • Aditiva Bez umělých barviv, Bez umělých konzervantů, Bez umělých dochucovadel, Bez umělých aromat
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2360 kJ / 564 kcal
  • Tuky 45 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 6 g
  • Sacharidy 28 g
  • z toho cukry 8 g
  • Bílkoviny 20 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Pistáciové máslo

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?