Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Přehlídka toho nejlepšího: Jak vybíráme novinky?

ve čtvrtek 9. 6. | 367x přečteno | 4 minuty čtení


Ještě před chvílí jsme dojídali bramborový salát a pod stromečkem našli maliny v malinové čokoládě. A než jsme se otočili, je červen. Na čem jsme od začátku roku makali a co nového jste od nás mohli za poslední půlrok ochutnat? Pojďte se s námi mrknout na všechny novinky pěkně popořadě – a že je z čeho vybírat! Poodhalíme vám i strastiplnou cestu nových produktů do Světa plodů a prozradíme, kde všude se náš nákupčí zase toulal, aby našel ty nejlepší suroviny! A pssst. Zjistíte taky, co plánujeme dalšího…

Sdílet



Přehlídka toho nejlepšího: Jak vybíráme novinky?

Borci křupou fazolky… a další snacky

Milovníci slaného mlsání se u nás dlouho museli spokojit jen s oříšky. Pořád jsme totiž vymýšleli, co unikátního bychom mohli představit. A že nám to dalo zabrat. Pak nás to ale trklo – ti nejostřejší borci chtějí hodně bílkovin a zároveň chuti

Fazolové lupínky se staly takovým hitem, že jste nám je několikrát úplně vykoupili z e-shopu. A tak jsme si řekli, že by vám kromě slané klasiky určitě zachutnaly i další příchutě. No a když už jsme byli v sekci luštěnin, zamilovali jsme se.

Do toho, jak křupou, jak jsou plné bílkovin a neotřelých chutí. A volba padla příznačně i na MYXy. A tak jsme koumali ty nejvyváženější kombinace křehkých edamame fazolí a sojových bobů. Do obchodu se tak jako první vlaštovky dostaly MYX Salty beans a MYX Spicy beans.

zdravé mlsání
Křupavé luštěniny v pikantním těstíčku jsou zdravější náhradou obyčejných chipsů.

Kvalita nesnese ústupky

Chtělo to chvilku vyjednávání, aby nám dodavatel upravil složení přesně na míru – zásadní problém byl v palmovém oleji, který u nás nemá co dělat. Nakonec se všechno podařilo, jak mělo. To ale Tomovi, našemu nákupčímu, nestačilo, a tak jsme přidali! V pálivosti v MYXu Vulcano, v bílkovinách v MYXu Power a ve vyváženosti živin v MYXu Balanc.

Cestou nás napadla i pražená cizrna nebo wasabi hrášek, ale všechno, co jsme na českém trhu našli, mělo nevyhovující složení nebo chuť. Pražená cizrna chutnala moučně a ve wasabi hrášku byla zbytečná azobarviva. A tak jsme se rozhodli hledat dál. A dál jsme si pro ty nejlepší suroviny museli i dojít. Nakonec jsme je našli v Nizozemí. A už teď můžeme prozradit, že wasabi hrášek bez barviv se vážně povedl! 

Na Česko nezapomínáme

Na naši krásnou zemi a šikovné ručičky zdejších lidí ale nezapomínáme! Sušené švestky, nejšťavnatější křížaly nebo třeba výborné sušené višně a borůvky z českých lesů. Lyofilizovaný pyl a všechna naše ořechová másla. Ke všem těmto lokálním produktům teď přibyly šťavnaté hrušky od českých pěstitelů! Už jste si je taky stihli zamilovat?

V únoru jsme pak vyslyšeli vaše volání a na sezónu klíčení doplnili sortiment o nejklasičtější klíčky – mungo fazole, abyste si mohli doma pěstovat mikrozahrádky s oblíbenými asijskými chutěmi. Světlo světa spatřil náš vyjarněný Velikonoční MYX v dárkové krabičce a udělal radost koledníkům po celém Česku!

No a velké plány máme také s jablečnými trubičkami. Rozšířili jsme sortiment o všechny v Česku dostupné druhy. Ale to nám nestačí. Máme v plánu další boost jejich chutí. Takže pokud tuhle jablečnou dobrotu nabušenou vlákninou máte rádi, stay tuned!

Nechcete, aby vám něco ze Světa plodů uteklo?

Facebook
Instagram
LindedIn
Newsletter

A co bude dál?

Čeká nás léto plné novinek. Na perfektně sladké mlsání se můžete těšit ze Sašiny Tyčinkárny – vzala si na paškál vaše oblíbené ovocné tyčinky, sortiment ale doplníme i o celou sérii božsky křupavé zeleniny! Už teď můžeme prozradit, že je pražená speciální metodou ve vakuu a perfektně se hodí na každou grilovačku i jako snack do letadla.

Víc druhů se dočkáte taky u rýžových krekrů, kde potěšíme milovníky indických a italských chutí a kromě nového MYXu Mexiko taky chystáme MYX Samurai! My vám to říkali. Náš nákupčí opravdu obletěl celý svět a ty nejlepší chutě vozí zpátky k nám! Nemůžeme se dočkat, až je s námi ochutnáte. 

Čtěte také

Kvalita se špetkou punku: Jak vznikají naše MYXy?

Kvalita se špetkou punku: Jak vznikají naše MYXy?

24.02.22 | 1099x přečteno | 4 minuty

Za nás mluví suroviny

Za nás mluví suroviny

21.02.22 | 7733x přečteno | 3 minuty

Líbí se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé články do e-mailu každý týden.

Odebírat

Kam dále?

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?