Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0651

Pyl lyofilizovaný

Včely se s celým světem podělily o mě, božský pyl. Jsem nejkomplexnější potravina z darů přírody a taky hotová vitamínová bomba. Přidej mě do svého jídelníčku a ukážu Ti, jaké dovedu s Tvým zdravím zázraky!

  • od českých včel
  • bojuje s únavou
  • nízké riziko alergické reakce*
Momentálně nejsem k mání. Ale nezoufej, mají spoustu jiných dobrot.

Alternativní produkty z kategorie Supervýživa:

Pyl lyofilizovaný

Informace o produktu

Potřebujete doplnit vitamíny a minerální látky přírodní cestou? Tak to je lyofilizovaný pyl pro vás přesně to pravé! Tato nadupaná vitamínová bomba obsahuje draslík, fosfor, síru, hořčík, sodík, vápník, železo, velké množství aminokyselin a enzymů, kyselinu nukleovou, éterické oleje a vitamíny A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D a E. Díky lyofilizaci si pyl navíc všechny vitamíny uchoval, a vaše tělo je tak dostane jako na stříbrném podnose.

Lyofilizovaný pyl je plný i dalších překvapení. Věděli jste například, že mikroživiny i barva se mohou lišit v závislosti na rostlinách, ze kterých pyl pochází, a půdy, v níž se pěstují? U lyofilizovaného pylu je navíc mnohem menší riziko alergické reakce, a proto můžou jeho blahodárné účinky na vlastní kůži okusit i lidé, kteří jsou běžně na pyl alergičtí.* Nezapomeňte objevit také naše další netradiční produkty. 

Dávkování a použití

  1. Doporučené denní množství je 1 až 2 lžičky.
  2. Pyl se skvěle hodí do smoothies, jogurtů i svěžích ovesných, či jiných kaší. Můžete ho také rozpustit v medu, se kterým si poté osladíte například čaj, nebo namažete chleba.

TOP informace o pylu

  1. Pochází z Česka – koupí pylu podpoříte domácí trh.
  2. Skvěle se hodí do jogurtů, smoothie či ovesných kaší.
  3. Na 100 g lyofilizovaného pylu připadá 120 g čerstvého.
  4. Lyofilizací si pyl zachovává všechny důležité živiny, vitamíny i minerální látky.
  5. Posiluje imunitu, napomáhá regeneraci organismu a účinně bojuje proti únavě.

* Lyofilizovaný pyl a alergici

Pylová alergie se řadí mezi inhalační alergie. Znamená to, že k alergické reakci na pyl dochází po vdechnutí pylových částic. Malé částečky pylu se nám snadno dostanou do dýchacích cest, kde poté dochází k vyvolání nepříjemné reakce. 1 Lyofilizovaný pyl se však konzumuje, a do dýchacích cest se tudíž nedostane. Riziko vzniku alergické reakce je tak mnohonásobně nižší než při jeho vdechnutí. Vyzkoušet ho proto můžou i alergici. Přesto však doporučujeme se poradit s lékařem a začít nejprve s malými dávkami. 

Jak se pyl suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C.

  • Složení pyl lyofilizovaný
  • Zpracování Prášek
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Česká republika
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava hrudky
  • Typ sušení mrazem ve vakuu
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1429 kJ / 341 kcal
  • Tuky 6,2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
  • Sacharidy 45 g
  • z toho cukry 32 g
  • Bílkoviny 21 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?