MYX Nastěnka prášek

160 Kč 139 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Máme stejnou barvu jakou měla Nastěnka, když měla promrzlou tvářičku. Pokud nastydneš, dodám Ti hodně vitamínů, které Tě postaví na nohy. A ty se vrátíš v plné síle, kdy Tě ani Marfuša nepozná.

          • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • vhodné do smoothies, do snídaňových kaší, jogurtu a na zdobení dezertu
          • v celku nás mají také, dívej!

Detailní informace

100g
Skladem
160 Kč
139 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

MYX Nastěnka prášek

Informace a výživové hodnoty

Někdo si rád zakousne do čerstvého ovoce, někdo si je rád zamixuje do smoothiečka. My jsme pro Vás zlyofilizovali ovoce, smíchali několik druhů a následně rozdrtily na prach! A proč? Abyste měli z každého trošku a chuť byla pořádně nabitá ovocnou chutí. Tak už jen na malé lžičce prášku najdete celé kusy ovoce, z nichž byla vysáta veškerá voda, ale chuť a živiny zůstaly. MYX Nastěnka je bez přidaného cukru a jiných aditiv. Také díky krásné syté barvě se může využívat při pečení - nepečený jako přírodní barvivo.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. vitamíny a minerální látky ovoce jsou zachovány
  2. chuť je vysoce koncentrovaná
  3. vhodné využití i jako přírodní barvivo
  4. bez přídavku cukru nebo jiných aditiv
  5. skladování je jednodušší než u čerstvých, skladují se při pokojové teplotě

Základní specifikace
Složení lyofilizované banány plátky, lyofilizované maliny, lyofilizované višně, lyofilizované borůvky WILD, lyofilizovaná klikva
Země původu Česká republika
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení sušení mrazem ve vakuu
Velikost nespecifikované
Úprava prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

"Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení toho produktu má stejnou hodnotu, jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jakto? Protože jsme 100 g ovoce vzali a rozmixovali jej na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry navíc, ani příměsi - jen 100 g čistého ovocného prachu se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti anebo ochutit krém do dortu tak, aby Vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se, na rozdíl od ovocných šťáv a pyré."

 

Jak se ovoce suší mrazem?

Lyofilizace nebo jinak sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se pyré vařilo při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše pořádná zapekanina, jak krásné lyofilizované ovoce. Následně se ovoce rozdrtí na prach.

 

Použití

  • do ovesných kaší
  • do granoly
  • do jogurtu
  • příprava a zdobení dezertů
  • vhodné jako přírodní barvivo do krému

 

Tip

Na MYX Nastenka si můžete i pochrumať, ale to není všechno z nabídky lyofilizovaného ovoce. Máme toho víc!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1403 kJ / 334 kcal
Tuky 2,24 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,34 g
Sacharidy 61,18 g
z toho cukry 49 g
Vláknina 16,89 g
Bílkoviny 5,02 g
Sůl 0,02 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Sodík  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: