Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0761

Angrešt lyofilizovaný

Jsem nabitý živinami k prasknutí! Jakými? Například vitamínem C, draslíkem nebo vlákninou. Má sladkokyselá chuť zpestří každý dezert či snídani a udělám parádu na každém dortu! Jen si křupni!

  • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
  • poctivá chuť vyzrálého angreštu
  • šetrně sušeno mrazem pro zachování živin a barvy
Momentálně nejsem k mání. Ale nezoufej, mají spoustu jiných dobrot.

Alternativní produkty z kategorie Ovoce přírodní:

Angrešt lyofilizovaný

Informace o produktu

Sehnat angrešt mimo sezónu není vůbec jednoduchý úkol, ale nevěšte hlavu, my jej máme dostatek po celý rok! Příjemně kyselý, skoro jako ze zahrádky, akorát z něj byla pomocí lyofilizace odstraněna voda. Nic se však na jeho vzhledu, chuti ani živinách nezměnilo. Přidejte si angrešt do salátu nebo jím ozdobte dezert, a nejen v zimě překvapíte každého hosta! Zamilujete si lyofilizovaný angrešt, nebo si vás získá naše další mrazem sušené ovoce

TOP informace o lyofilizovaném angreštu

  1. Obsahuje vysoké množství pektinu.
  2. Pektin je rozpustná vláknina, která napomáhá zlepšit trávení.
  3. Angrešt je jednou z nejmladších pěstovaných rostlin v ČR.
  4. Obsahuje méně než 10 % cukru.
  5. Je zdrojem téměř stejných nutričních hodnot, jaké získáváme z čerstvých plodů

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

  • Složení angrešt lyofizovaný celý
  • Surovina Angrešt
  • Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
  • Zpracování Kousky
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Litva
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení PET dóza
  • Úprava celé plody angreštu
  • Typ sušení sušení mrazem
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1200 kJ / 287 kcal
  • Tuky 1,1 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
  • Sacharidy 53,5 g
  • z toho cukry 53,5 g
  • Vláknina 22,4 g
  • Bílkoviny 6,1 g
  • Sůl 0,04 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?