Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0761

Angrešt lyofilizovaný

Jsem nabitý živinami k prasknutí! Jakými? Například vitamínem C, draslíkem nebo vlákninou. Má sladkokyselá chuť zpestří každý dezert či snídani a udělám parádu na každém dortu! Jen si křupni!

  • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
  • poctivá chuť vyzrálého angreštu
  • šetrně sušeno mrazem pro zachování živin a barvy

Vyberte balení

Vaše cena

97 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 8. 7.

Kdy zboží obdržím? zavřít

7 ks skladem

Zásilkovna 68 Kč v pátek 8. 7.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč v pátek 8. 7.
PPL 99 Kč v pátek 8. 7.
PPL - ParcelShop 99 Kč v pátek 8. 7.
WEDO - výdejní boxy 59 Kč v pátek 8. 7.
WEDO - doručení na adresu 99 Kč v pátek 8. 7.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč v pátek 8. 7.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč v pátek 8. 7.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v pátek 8. 7.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v pátek 8. 7.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v pátek 8. 7.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v pátek 8. 7.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč v pátek 8. 7.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč ve čtvrtek 7. 7.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v pátek 8. 7.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v pátek 8. 7.

Angrešt lyofilizovaný

Informace o produktu

Sehnat angrešt mimo sezónu není vůbec jednoduchý úkol, ale nevěšte hlavu, my jej máme dostatek po celý rok! Příjemně kyselý, skoro jako ze zahrádky, akorát z něj byla pomocí lyofilizace odstraněna voda. Nic se však na jeho vzhledu, chuti ani živinách nezměnilo. Přidejte si angrešt do salátu nebo jím ozdobte dezert, a nejen v zimě překvapíte každého hosta! 

TOP informace o lyofilizovaném angreštu

  1. Obsahuje vysoké množství pektinu.
  2. Pektin je rozpustná vláknina, která napomáhá zlepšit trávení.
  3. Angrešt je jednou z nejmladších pěstovaných rostlin v ČR.
  4. Obsahuje méně než 10 % cukru.
  5. Je zdrojem téměř stejných nutričních hodnot, jaké získáváme z čerstvých plodů

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Jak produkt hodnotí ostatní?
Zobrazit další hodnocení
Silva
13.6.2021

- představa byla trochu jiná

  • Složení angrešt lyofizovaný celý
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Litva
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava celé plody angreštu
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Angrešt
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1200 kJ / 287 kcal
  • Tuky 1,1 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
  • Sacharidy 53,5 g
  • z toho cukry 53,5 g
  • Vláknina 22,4 g
  • Bílkoviny 6,1 g
  • Sůl 0,04 g

Hodnocení našich zákazníků

4 (1 hodnocení)
Silva
13.6.2021

- představa byla trochu jiná

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Angrešt lyofilizovaný

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?