Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Brusinky pravé lyofilizované

Nejsem jen tak obyčejná brusinka, jsem ta pravá, žádný slabý kus. Doufám, že se Ti moje kyselkavá chuť zalíbí a zažijeme spolu spoustu dobrodružství.

  • 100% mrazem sušené ovoce 
  • poctivá chuť brusinek bez přidaných cukrů a aditiv
  • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
140 Kč / ks
2 ks
-5%
140 Kč / ks
3 ks
-10%
140 Kč / ks

Vaše cena

140 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 22. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

není skladem

Zásilkovna 65 Kč v pátek 22. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč v pátek 22. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Brusinky pravé lyofilizované

Informace o produktu

Brusinky mají nespočet benefitů a určitě by neměly chybět v našem jídelníčku. Jsou bohaté na antioxidanty, zejména mangan a vitamín C. Často nám pomáhají při onemocnění močových cest, ale oblíbené jsou zejména díky jejich výrazné kyselé chuti. Jejich využití je velmi všestranné, ať je přidáte do salátu, uděláte z nich omáčku, marmeládu nebo jimi jen ozdobíte dort, rozhodně neuděláte krok vedle.

TOP informace o lyofilizovaných brusinkách

  1. Pomáhají regulovat hladinu glukózy v krvi.
  2. Přidáním vody se surovina z části rehydratuje.
  3. Červenou barvu získaly díky antokyanům, které mají protizánětlivé účinky.
  4. Před zmrazením pečlivě dozrály.
  5. Jsou zdrojem téměř stejných nutričních hodnot, jak získáváme z čerstvých plodů.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

Základní specifikace
  • Složení brusinky lyofilizované celé
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava celé brusinky
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Brusinka
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1150 kJ / 275 kcal
  • Tuky 4,1 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 48 g
  • z toho cukry 47 g
  • Vláknina 22,3 g
  • Bílkoviny 2,2 g
  • Sůl 0,03 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápník 59 mg
  • Železo 2,12 mg
  • Sodík 15 mg
  • Vitamín C 105,9 mg

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Brusinky pravé lyofilizované

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?