11.10.24 | 22014x přečteno | 2 minuty
Švestky lyofilizované
Všichni máme rádi švestky v létě! Ale co takhle si je dát v zimě? Ve Světě plodů nás usušili mrazem, což nám na chuti, vůni ani na obsahu živin neubralo! K tomu příjemně křupeme a na jazyku se rozplýváme!
- 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
- sladkokyselá chuť švestek zaručena!
- zdroj energie, vitamínů a vlákniny
Švestky lyofilizované
Informace o produktu
Švestka pochází z Kavkazu a u nás patří mezi oblíbené ovoce. Ale zapomínáme, že kromě slivovice existuje i v čerstvé nebo sušené podobě. Díky obsaženým vitamínům, minerálním látkám a vláknině má na tělo mnoho pozitivních účinků. Ovlivňuje snižování cholesterolu, zlepšuje trávení, pomáhá čistit krev a také zlepšuje imunitní systém. Švestky jsou chutné, sladkokyselé ovoce, ale sehnat je v čerstvé formě mimo sezónu je téměř nemožné. Proto jsme se rozhodli je pro vás lyofilizovat, abyste si je mohli užít po celý rok. Dejte šanci mrazem sušeným švestkám nebo našemu dalšímu lyofilizovanému ovoci.
TOP informace o lyofilizovaných švestkách
- Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou lyofilizací zachovány.
- Jsou bez cukru a aditiv, bez fytohormonů a chemických postřiků.
- Obsažená vláknina pomáhá zlepšovat trávení.
- Najdete v nich plno vitamínu C, minerálních látek jako jsou draslík, měď, vápník, zinek, železo.
- Snižují cholesterol, čistí krev, posilují imunitu a také funkci srdce.
Jak se švestky suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Zajímavosti a recepty
Recenze nakupujícího
Nejlepší sušené švestky a že jsem jich ochutnala! Velké, šťavnaté, bez konzervantů 😋👌
Původně vloženo k Švestky sušené Ultra Premium z Francie
Recenze nakupujícího
absolutně top švestky na světě 😁 objednavam hned další
žádné konzervanty ani přidaný cukr
nic
Původně vloženo k Švestky sušené Ultra Premium z Francie
Základní specifikace
Kompletní specifikace ke stažení zde- Složení švestky lyofilizované
- Surovina Švestky
- Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
- Zpracování Kousky
- Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
- Země původu Srbsko
- Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
- Úprava čtvrtky
- Typ sušení mrazem (lyofilizace)
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1618 kJ / 385 kcal
- Tuky 0,59 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,24 g
- Sacharidy 90,2 g
- z toho cukry 60,8 g
- Bílkoviny 3,68 g
- Sůl 0 g
Hodnocení našich zákazníků
Recenze nakupujícího
Nejlepší sušené švestky a že jsem jich ochutnala! Velké, šťavnaté, bez konzervantů 😋👌
Původně vloženo k Švestky sušené Ultra Premium z Francie
Recenze nakupujícího
absolutně top švestky na světě 😁 objednavam hned další
žádné konzervanty ani přidaný cukr
nic
Původně vloženo k Švestky sušené Ultra Premium z Francie
Recenze nakupujícího
Opravdu výborné velké kusy! Přidávám do ovesné kaše a když se namočí, tak jsou jako čerstvé. Mňam! Švestky miluju!
velké kusy