Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Švestky lyofilizované

Všichni máme rádi švestky v létě! Ale co takhle si je dát v zimě? Ve Světě plodů nás usušili mrazem, což nám na chuti, vůni ani na obsahu živin neubralo! K tomu příjemně křupeme a na jazyku se rozplýváme!

  • 100% mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
  • sladkokyselá chuť švestek zaručena!
  • zdroj energie, vitamínů a vlákniny

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
137 Kč / ks
2 ks
-5%
137 Kč / ks
3 ks
-10%
137 Kč / ks

Vaše cena

137 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

442 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Švestky lyofilizované

Informace o produktu

Švestka pochází z Kavkazu a u nás patří mezi oblíbené ovoce. Ale zapomínáme, že kromě slivovice existuje i v čerstvé nebo sušené podobě. Díky obsaženým vitamínům, minerálním látkám a vláknině má na tělo mnoho pozitivních účinků. Ovlivňuje snižování cholesterolu, zlepšuje trávení, pomáhá čistit krev a také zlepšuje imunitní systém. Švestky jsou chutné, sladkokyselé ovoce, ale sehnat je v čerstvé formě mimo sezónu je téměř nemožné. Proto jsme se rozhodli je pro vás lyofilizovat, abyste si je mohli užít po celý rok.

TOP informace o lyofilizovaných švestkách

  1. Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou lyofilizací zachovány.
  2. Jsou bez cukru a aditiv, bez fytohormonů a chemických postřiků.
  3. Obsažená vláknina pomáhá zlepšovat trávení.
  4. Najdete v nich plno vitamínu C, minerálních látek jako jsou draslík, měď, vápník, zinek, železo.
  5. Snižují cholesterol, čistí krev, posilují imunitu a také funkci srdce.

Jak se švestky suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

22.03.21 | 1853x přečteno | 5 minut

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

15.03.21 | 368x přečteno | 7 minut

Základní specifikace
  • Surovina Švestka

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Švestky lyofilizované

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?