Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kešu ořechy v 31% mléčné čokoládě

Jsme sice stále kešu, ale jak z jiné dimenze! Tentokrát nás obalili do mléčné čokolády a řekneme Ti, to je jízda! Vystřelíme Tě svou krémovou čokoládou a křupavými jadérky až na měsíc!

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
96 Kč / ks
2 ks
-5%
96 Kč / ks
3 ks
-10%
96 Kč / ks

Vaše cena

96 Kč

Zboží můžete mít už ve čtvrtek 21. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

69 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve čtvrtek 21. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve čtvrtek 21. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Kešu ořechy v 31% mléčné čokoládě

Informace o produktu

Vyzkoušejte dokonalé spojení afrického kešu a české čokolády. Pod jemnou 31% mléčnou čokoládou se ukrývá kvalitní kešu z Pobřeží slonoviny, které bylo pro dražování jasnou volbou. Je totiž dokonale křupavé, uvnitř máslové a sladší než jiné druhy. Navíc má krásně bílou barvu, a tak s čokoládou tvoří dokonalou souhru barev i chutí. S touto dvojicí můžete mlsat od rána do večera. Zkuste kešu v čokoládě přidat do jogurtu, nebo si ho dejte k odpolední kávě. Je skvělé při každé příležitosti!

TOP informace o kešu v mléčné čokoládě

  1. Jsou vyrobeny maminkou jednoho z našich majitelů.
  2. Obalit každou várku v čokoládě trvá až 4 hodiny.
  3. Mléčná čokoláda je vyrobena v České republice.
  4. Kešu obsahují řadu látek prospěšných pro naše tělo a nespočet využití v kuchyni.
  5. První receptura na mléčnou čokoládu byla objevena ve Švýcarsku v roce 1876.

Jak se zpracovávají kešu ořechy?

O tom, jak roste kešu pro vás máme přehledný článek! Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodu stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomaleji a dražší zpracování kešu ořechů, se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Tyto ručně zpracované kešu se sice následně suší, ale pouze do teploty 40 °C, proto jsou považovány za RAW potravinu. Více se dozvíte v zajímavostech o kešu nebo v článku o obchodních třídách kešu.

Zajímavosti a recepty

Jak se vyrábí čokoláda?

Jak se vyrábí čokoláda?

12.04.21 | 578x přečteno | 7 minut

Jak poznat žluklé ořechy?

Jak poznat žluklé ořechy?

24.03.21 | 889x přečteno | 6 minut

Základní specifikace
  • Složení mléčná 31% čokoláda 72 % (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), kešu ořechy jádra nepražená 28 %
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Česká republika
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava dražovaná jádra kešu ořechů
  • Dieta Bez lepku
  • Surovina Kešu
  • Zpracování V mléčné čokoládě
  • Aditiva Bez umělých barviv, Bez umělých konzervantů
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2304 kJ / 551 kcal
  • Tuky 36,5 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g
  • Sacharidy 49,7 g
  • z toho cukry 40,8 g
  • Vláknina 2,3 g
  • Bílkoviny 8,8 g
  • Sůl 0,56 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Kešu ořechy v 31% mléčné čokoládě

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?