Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 22284x přečteno
DÁREK: 500 g mandlí při nákupu nad 1299 Kč. S kódem CHCIMANDLE skočí do košíku automaticky. Neplatí pro velkoobchod.
Pěkně Ti protáhnu dutiny, tomu věř! Abys to měl jednodušší, ve Světě plodů ze mě udělali prášek. Stačí mě jen přidat do horké vody a hurá, čerstvý čaj je na světě!
Alternativní produkty z kategorie Supervýživa:
Dát si 100% zázvorový čaj, aniž byste kořen museli oloupat a nakrájet? Zázvor od nás vám to celé usnadní. Pochází z Česka, takže jsme rádi, že můžeme podpořit domácí výrobu. Zázvor je mrazem sušený a poté rozemletý na prášek, budete ho tak mít doma připravený k okamžitému použití. Nutričně, chutí a vůní se od čerstvého zázvoru neliší, akorát je zbaven veškeré vody. Jelikož jde o domácí produkt, tak si můžeme osobně zkontrolovat kvalitu ve všech částech výrobního procesu – od pěstování až po sušení. Zázvor je bez přidaného cukru či jiných aditiv a na jeho pěstování nebyly použity žádné fytohormony, pesticidy či herbicidy. Nezapomeňte objevit také naše lyofilizované zeleninové prášky.
„Proč lyofilizovat zázvor? Protože ho můžu mít celý rok ve spíži a nezkazí se. Vzali jsme kořeny zázvoru, pořádně je vyčistili, nakrájeli, usušili mrazem a rozdrtili na prach. Zázvor je tak mnohem silnější než sušený za tepla, taky je voňavý a výrazný. Zázvor v prášku obsahuje spoustu zdravých aktivních látek a díky šetrnému zpracování mrazem zůstávají všechny v surovině. Prášek využijete nejen v běžné kuchyni jako koření, ale i v té asijské, skvělý je také na dochucení sladkostí, koktejlů a při pečení. Díky jemné konzistenci nebude překážet ani ve smoothie nebo sladkých krémech a vám se tak otevírají nové možnosti jeho využití.“
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Následně se zázvor rozdrtí na prášek.
Recenze návštěvníka
Vynikající produkt.
Původně vloženo k Cejlonská skořice mletá
Recenze návštěvníka
Vynikající produkt.
Původně vloženo k Cejlonská skořice mletá