🚀 Ušetřete za poštovné: DOPRAVA se Zásilkovnou teď jen za 1 Kč! 🚀

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0230

Rýžový sirup

Hledáš méně sladké sladidlo? Nejsem až tak sladký jako klasický cukr, ale o to víc dodávám energie. Tak si se mnou oslaď své snídaně, ať máš celé ráno energie na rozdávání!

  1. příjemná sladká neutrální chuť
  2. zdroj energie
  3. má nízký glykemický index

Vyberte balení

Vaše cena

221 Kč

Zboží můžete mít už v úterý 11. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

5 ks skladem

Zásilkovna 1 Kč v úterý 11. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 1 Kč ve středu 12. 10.
PPL 99 Kč v úterý 11. 10.
PPL - ParcelShop 99 Kč v úterý 11. 10.
WEDO - doručení na adresu 99 Kč v úterý 11. 10.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč v úterý 11. 10.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč v úterý 11. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v úterý 11. 10.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v úterý 11. 10.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v úterý 11. 10.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v úterý 11. 10.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč v úterý 11. 10.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v pondělí 10. 10.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v úterý 11. 10.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v úterý 11. 10.

Sirup rýžový

Informace o produktu

Rýžový sirup má neutrální a méně sladkou chuť, světlejší barvu a je také řidší než přírodní med. Jeho využití však není o nic méně bohaté, můžete jej přidat jak do teplé, tak i do studené kuchyně. Vzhledem k menší sladivosti je vhodný do pečení, protože nezanechává jídlo těžké a přeslazené, těsto i krém však osladí dostatečně. Má nízký glykemický index, proto je v rozumné míře vhodný i pro diabetiky. Pro snadnou manipulaci je rýžový sirup balen v plastové láhvi s bezpečným uzávěrem proti náhodnému vylití.

TOP informace o rýžovém sirupu

  1. Rýžový sirup patří do skupiny obilných sirupů.
  2. Neobsahuje fruktózu, má tedy nižší glykemický index.
  3. Může obsahovat stopy lepku, není tedy vhodný pro celiaky!
  4. Je světlý, tekutý a také méně sladivý.
  5. Vyrábí se fermentací rýže.

Jak se vyrábí rýžový sirup?

Rýžový sirup se vyrábí vařením rýže, která během zpracovávání štěpí cukry a ty se uvolní do tekutiny. Ta se dále redukuje na hustější konzistenci. Před naléváním do jednotlivých lahví se sirup převaří a tím se zajistí delší trvanlivost.

Zajímavosti a recepty

  • Složení rýže 80 %, pitná voda 20 %
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Pákistán
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení plastová láhev
  • Úprava sirup
  • Surovina Sladidlo
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1663 kJ / 396 kcal
  • Tuky 0,2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
  • Sacharidy 98 g
  • z toho cukry 74 g
  • Bílkoviny 0,6 g
  • Sůl 0,11 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Rýžový sirup

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?