Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kešu pražené v BBQ

Pro naši nasládlou chuť a máslovou strukturu patříme mezi TOP oříšky! Ale aby toho nebylo málo, tak nás s láskou okořenili v BBQ, a tak tvoříme jedno vášnivé tango, ze kterého Ti naskočí husí kůže!

 

  • pražené na sucho bez oleje
  • výrazná chuť barbecue
  • křupavý ořech s máslovým vnitřkem

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
122 Kč / ks
2 ks
-5%
122 Kč / ks
3 ks
-10%
122 Kč / ks

Vaše cena

122 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

198 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Kešu pražené v BBQ

Informace o produktu

Máte chuť grilovat, ale venku sněží? Případně prší, nebo prostě nemáte gril? Otevřete balíček těchto kešu a přeneste se na zahradní grilovací párty. Křupavé kešu s krémovým vnitřkem je netradičně ochuceno výrazným barbecue. Tato kombinace se těší velké oblibě a zaručeně ve vás vyvolá zvědavost. Pokud jste milovníkem neobvyklých spojení, jste tady správně. Proč jíst kešu ořechy a jak je použít v kuchyni se dozvíte v našem článku!

TOP informace o kešu v BBQ

  1. Pražení probíhá v Holandsku.
  2. Jedná se o skvělé mlsání bez přidaných tuků.
  3. Kořeny barbecue sahají až do tradiční indiánské kuchyně.
  4. Základ BBQ omáčky tvoří cibule, rajčatový protlak, třtinový cukr a červená paprika.
  5. Kešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii či v Africe.

Jak se zpracovávají kešu ořechy?

O tom, jak roste kešu pro vás máme přehledný článek! Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodu stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomalejší a dražší zpracování kešu ořechů, se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Tyto ručně zpracované kešu se sice následně suší, ale pouze do teploty 40°C, proto jsou považovány za RAW potravinu. Více se dozvíte v zajímavostech o kešu nebo v článku o obchodních třídách kešu.

Zajímavosti a recepty

Jak poznat žluklé ořechy?

Jak poznat žluklé ořechy?

24.03.21 | 996x přečteno | 6 minut

Ořechy jako alergen

Ořechy jako alergen

15.03.21 | 1739x přečteno | 6 minut

Základní specifikace
  • Složení kešu ořechy WW320 jádra 93,5 %, třtinový cukr 2,55 %, BBQ koření 2 % (sůl, uzená paprika, česnek, pepř, cibulový prášek, oregano, chilli), sůl 0,85 %, chilli 1 %, cizrnová mouka 0,1 %
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22° C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava na sucho pražené kešu ořechy v BBQ
  • Dieta Bez lepku, Bez laktózy
  • Surovina Kešu
  • Zpracování Loupané, Pražené
  • Aditiva Bez umělých barviv, Bez umělých konzervantů
  • Chuť Kořeněná, Slaná
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2438 kJ / 587 kcal
  • Tuky 43,6 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 8,7 g
  • Sacharidy 32,3 g
  • z toho cukry 7,4 g
  • Vláknina 3,2 g
  • Bílkoviny 14,7 g
  • Sůl 1,63 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Kešu pražené v BBQ

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?