Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kešu pražené v pepři

Nemysli si, že jsme jen nějaké obyčejné pražené ořechy! Naše lahodná máslová chuť se špetkou pepře Tě dostane! Přidej si nás do košíku a nebudeš litovat.

  • jemně štiplavá chuť pepře 
  • dokonale krémové kešu
  • rychlá svačina i super pohoštění

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
126 Kč / ks
2 ks
-5%
126 Kč / ks
3 ks
-10%
126 Kč / ks

Vaše cena

126 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

476 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Kešu pražené v pepři

Informace o produktu

Kešu pražené v pepři vám dají pěkně do nosu. Avšak pod štiplavým povrchem na vás čeká oblíbený krémově sladký oříšek, který byl vypěstován v Indii. Tahle kombinace nezklame žádného gurmána. Kešu v pepři se skvěle hodí jako pohoštění pro návštěvu, jako zpestření zeleninového salátu i na svačinu pro rychlé zahnání hladu. Proč jíst kešu ořechy a jak je použít v kuchyni se dozvíte v našem článku!

TOP informací o kešu v pepři

  1. Kešu dozrává zhruba dva měsíce.
  2. Na světě existuje více než 30 druhů těchto ořechů, jak rostou se dozvíte zde.
  3. Kvalita kešu závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti.
  4. Pražení a solení ořechů zvýrazňuje jejich chuť a vůni.
  5. Spojení štiplavého pepře s krémovým kešu tvoří vyváženou kombinaci.

Jak se praží kešu ořechy?

Při pražení kešu ořechů se zvýrazňuje jejich aroma. Je třeba nevystavovat je příliš vysoké teplotě, případně je udržet ve vysoké teplotě kratší čas. Pokud se tyto podmínky nedodrží, ořech začne ztrácet své přirozené živiny. Dochucení solí nebo jiným kořením se může provádět po samotném pražení, ale i před ním. Nejlepší je, když se ořechy před pražením namáčejí ve slané nebo kořeněné vodě, daná chuť se do nich pomalu vsákne a pražení ji ještě více zvýrazní. Ořechy se však mohou kořenit i po pražení, tehdy je ale možné, že z nich bude příchuť opadávat. Více se dozvíte v zajímavostech o kešu nebo v článku o obchodních třídách kešu.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení kešu ořechy 92 %, pepřové koření 7 % (mořská sůl, dextróza, kvasnicový extrakt, přírodní ochucovadlo, cibule, pepř, citrónová kyselina, maltodextrin, oxid křemičitý, prášek z citrónové šťávy, slunečnicový olej, laktóza), arabská guma 1 %
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22° C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava pražené kešu ořechy v pepři
  • Dieta Bez lepku
  • Surovina Kešu
  • Zpracování Loupané, Pražené
  • Aditiva Bez umělých barviv
  • Chuť Kořeněná, Slaná
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2312 kJ / 556 kcal
  • Tuky 41 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 7,2 g
  • Sacharidy 27,7 g
  • z toho cukry 7,4 g
  • Vláknina 3 g
  • Bílkoviny 17,7 g
  • Sůl 2,38 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Kešu pražené v pepři

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?