Kešu ořechová pasta DOYPACK

Novinka
Značka: SVĚT PLODŮ
od 83 Kč od 72 Kč bez DPH

Zvolte variantu

 

Detailní informace

100g
Připravujeme
83 Kč
72 Kč bez DPH
1kg
Skladem
603 Kč
524 Kč bez DPH
4kg
Připravujeme
2 145 Kč
1 865 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kešu ořechová pasta (máslo) doypack

Ahoj, jsem kešu ořechová pasta. Jsem zdravá, jsem sladká a nahradíš mnou v kuchyni krémy, pomazánky nebo dokonce i másla. Díky mému šikovnému balení si mě můžeš vzít s sebou na výlet a posloužím ti jako lahodná zdravá svačinka.

 
   perfektní svačinka na cesty
   praktické balení, ze kterého mě můžeš rovnout sníst
   bez dalších aditiv
   Smícháním s vodou vznikne kešu mléko
 

Základní specifikace

  Složení 100% přírodní pasta z nepražených kešu ořechů
  Země původu
vyrobeno v ČR
  Trvanlivost
min. 3–18 měsíců*
  Balení
zipový znovuuzavíratelný sáček
  Úprava
ořechová pasta
  Velikost nespecifikováno
  Obchodní třída nespecifikováno
  Odrůda nespecifikováno
*přesné datum na vyžádání e-mailem, popř. na telefonu EXPEDICE & KANCELÁŘ
 

Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 


 

Výživové hodnoty kešu ořechová pasta na 100 g

                                MAKROŽIVINY 

 
   Energie 2314 kJ / 553 kcal 
   Tuky
44 g 
   z toho nasycené mastné kyseliny
7,8 g 
   Sacharidy
30 g 
   z toho cukry
0 g 
   Vláknina 32,6 g 
   Bílkoviny 18 g 
   Sůl 0 g 
 

 

Postup přípravy: 

  • před mletím si nás podrtí
  • arašídy a lískáče jsou pražené
  • poté nás melou do pasty
  • celý proces trvá přibližne 6-12 hod
  • na spracování se používa koloidní mlýn s odstředivkou
  • zbavují nás části tuku, který se odstraňuje
  • balí nás do doypacků
  • nesmíš nás dávat do ledničky – je to zbytečné protože by se mohl rozpojit tuk od ořechového másla
  • skladovat v pokojové teplotě
  • nebezpečné pro nás jsou slunce a radiátor

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: