Kešu ořechová pasta DOYPACK

od 83 Kč od 72 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Od dnes mě nemusíš jíst jen v celku, můžeš si mě natřít rovnou na chleba! Jsem kešu pasta vyrobená pouze z kešu a ničeho dalšího. Jsem sladká, máslová a krémová. A jsem si jistá, že si mě rychle zamiluješ!

          • jemná máslová chuť kešu oříšků
          • smíchej mě s vodou a máš kešu mléko
          • jsem skvělou alternativou krémů a past v kuchyni

Detailní informace

100g
Skladem
83 Kč
72 Kč bez DPH
1kg
Skladem
638 Kč
555 Kč bez DPH
4kg
Skladem
2 144 Kč
1 864 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kešu ořechová pasta DOYPACK

Informace a výživové hodnoty 

Máte rádi nasládlou chuť s jemně kyselým tónem? Takové jsou naše kešu ořechy. Samy o sobě jsou jemně křupavé a přitom tak krémové. Co tak vyzkoušet kešu pastu vyrobenou ze 100% kešu? Využijete ji v kuchyni do různých krémů nebo jen tak na svačinu, vytištěné rovnou z praktického znovuuuzavíratelného balení. Je vhodná i na cesty na doplnění energie. Pastu si hned oblíbíte protože je velmi jemná a nenajdete v ní žádné kousky navíc. Praktické balení zaručuje i to, že pastu před konzumací můžete protřepat.

 

5 věcí, které stě o surovině nevěděli

  1. pokud pastu smícháte s vodou, vznikne chutné kešu mléko
  2. kešu se pěstuje v Brazílii, Indii, Vietnamu a například v Indonésii
  3. jde o strom obličkovec a kešu vyrůstá jako součást plodu, které se nazývá "jablíčko"
  4. mají dvojité využití - chutné šťavnaté ovoce i křupavé oříšky
  5. obsahují hodně vitamínů, minerálů a prospěšných látek pro Vaše tělo

 

Základní specifikace
Složení 100% jádra kešu
Země původu ČR
Trvanlivost 3-8 měsíců 
Balení znovuuzavíratelný doypack
Velikost nespecifikované
Úprava pasta
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se pasta připravuje?

Nejprve některé ořechy smažíme (arašídy a lískové ořechy). Ořechy se ještě před mletím nadrtíme na malé kousky, aby byl proces rychlejší a efektivnější. Následuje důležitý krok - mletí ořechů na pastu. Celý tento proces trvá přibližně 6-12 hodin. Ke zpracování se používá koloidní mlýn s odstředivkou. Během procesu jsou ořechy zbavovány části tuku a na konec balené. Pokud nechcete, aby se Vám rozpojí tuk od ořechového másla, nedávejte pastu do chladničky. Nejlepší je skladovat ji v pokojové teplotě bez dosahu slunečních paprsků a tepla.

 

Použití

  • zdravější alternativa slazených másel a past
  • do jogurtů nebo müsli
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů, krémů
  • do míchaných nápojů, smoothies

 

Tip

Vyzkoušejte kešu i v jiné podobě - kešu kousky, pražené, s pepřem, v mléčné čokoládě nebo proteinovou tyčinku kešu a karamel.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2314 kJ / 553 kcal
Tuky 44 g
z toho nasycené mastné kyseliny 7,8 g
Sacharidy 30 g
z toho cukry 0 g
Vláknina 32,6 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 43 mg
Železo 5,03 mg
Hořčík 258 mg
Draslík 546 mg
Sodík 15 mg
Zinek 5,16 mg
Fosfor 457 mg
Měď 2,19 mg
Mangan 0,815 mg
Selen 11,5 mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LD Avatar autora | 1.4.2020
Výborné jemné kešu máslo.