Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Jablečné trubičky: sladký snack, který vás dostane!

ve čtvrtek 2. 6. | 488x přečteno | 5 minut čtení


Na své si u jablečných trubiček přijde každá věková kategorie. Trubičky jsou měkké, šťavnaté a božsky sladké. Je to prostě sladký snack, který uspokojí i ty nejnáročnější mlsouny. Vyrábí se z čerstvých jablek a naučí vás svačit zase o chlup zdravěji. Tak která jablečná trubička si získá vaše srdce?

Sdílet



Jablečné trubičky: sladký snack, který vás dostane!

Co se v článku dozvíte?

Co jsou trubičky zač?

Složení jablečných trubiček není žádným tajemstvím, právě naopak. Nemáme co schovávat – obsahují pouze jablka, špetku kokosu a polevu. S trubičkami nejen, že si pošmáknete, ale navíc nadopujete tělo pořádnou dávkou vitamínů a vlákniny. 

Jak je to možné? Na 100 g jablečných trubiček je totižto použito 850 g čerstvého ovoce. Takže pokud právě potřebujete doplnit energii nebo nemáte čas na zdlouhavou přípravu svačiny, trubičky plné vitamínu C a antioxidantů jsou vždy připraveny do akce. Jablečné trubičky jsou skladné, děti se od nich neupatlají, a tak jsou praktickým a zdravým mlsáním i pro nejmenší. 

Jablečné trubičky v 10 bodech

1. Obsahují spoustu vlákniny – 100 gramů trubiček obsahuje 8,6 gramu vlákniny. Jsou tak ideálním řešením, jak do jídelníčku dostat vlákniny více.

2. Nemusí urazit dlouhou cestu – výroba probíhá v Česku a na trubičky se používají česká jablka prověřených pěstitelů.

3. Pořádná dávka ovoce – na 100 gramů jablečných trubiček bylo použito 850 gramů jablek.

4. Sušené, ale ne suché – nemusíte se bát, trubičky jsou krásně šťavnaté a měkké.

5. Děti je milují – opravdu, nepřeháníme. Díky sladkým polevám jsou skvělým startem k tomu naučit děti mlsat zdravěji.

6. Jsou ideální svačinou – Společně s hrstí oříšků představují jablečné trubičky perfektní svačinu do školy i do práce.

7. Produktivní snack na každý den – díky přirozeně se vyskytujícímu cukru vás trubičky nakopnou k těm nejlepším výkonům.

8. Nemáte napečeno? Nevadí – trubičky skvěle poslouží i jako pohoštění ke kávě pro návštěvu.

9. Jsou perfektně vyvážené – kyselkavá chuť jablek a sladká poleva na koncích jsou perfektně vyladěná dvojka.

10. Vybere si každý – je libo karamelovou, čokoládovou, nebo jogurtovou polevu? A co takhle jahoda nebo karob? Které to u vás vyhrají?

Příchutě jablečných trubiček

1. Stará dobrá klasika

Jahoda, jogurt a hořká čokoláda. Tři klasické příchutě, které uspokojí každého mlsouna. Jogurt je lehce kyselkavý, jahodová poleva uspokojí chutě na sladké a u hořké čokolády stačí ochutnat a rázem je pryč celá krabička.

2. Nové příchutě

Naprostým hitem z nových příchutí jsou trubičky s rybízem – jablečná dřeň je vylepšená černorybízovou šťávou pro ještě intenzivnější ovocnou chuť. 

Že jablka a karamel jsou perfektní kombinace? Taky si to myslíme! Teď už si ji můžete konečně kromě popcornu vychutnat i v jablečných trubičkách s karamelem. Mňam!

Nemůžete čokoládu? Díky karobu si na jablečných trubičkách s karobovou polevou mohou pochutnat i ti, kteří z jakéhokoli důvodu musí v jídelníčku čokoládu oželet

A potěšíme i cukrovkáře a všechny, kdo vyhledávají mlsání se sníženým obsahem cukru – v nabídce už konečně máme i čokoládovou polevu bez cukru!

Recept na jablečné trubičky

Tak ten neprozradíme. Můžete ale s námi nahlédnout do výrobny. Ve Světě plodů si potrpíme na kvalitu, a proto u nás přes výběrové řízení projdou jen ty nejlepší, nejkrásnější a nejchutnější kousky. Náš český dodavatel jablečných trubiček si na kvalitu potrpí stejně jako my a rád se za ni zaručí. 

Trubičky jsou vyrobeny z českých jablek od ověřených pěstitelů. Tak si může náš dodavatel na kvalitu jablek posvítit již daleko před jejich vstupem do výroby. Trubičky vyrábí v rodinné firmě, která je na trhu už 30 let. Neustále však něco vylepšují, vymýšlí nové a nové příchutě i unikátní produkty. A takový přístup my oceňujeme! 

Čerstvé a šťavnaté

A jak vypadá výroba jablečných trubiček v praxi?

  1. Očištěná čerstvá jablka putují nejprve do homogenizéru. Tento přístroj má za úkol pod vysokým tlakem podrtit a lisovat jablka na jablečnou dřeň.
  2. Díky následnému sušení v nízkotepelné sušičce si jablka uchovají spoustu vitamínů a minerálů. Suší se při teplotě maximálně 50 °C bez přístupu okolního vzduchu.
  3. Usušená jablečná dřeň se nakonec posype kokosem a sroluje do trubičky.
  4. Jako třešnička na dortu se pak jablečné trubičky namáčejí do polevy. Už se vám taky sbíhají sliny? A které jablečné trubičky si získají vaše srdce?

Čtěte také

Líbí se Vám článek?

Přihlaste se k odběru a dostávejte další zajímavé články do e-mailu každý týden.

Odebírat

Kam dále?

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?