Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 24021x přečteno
💥 15 % SLEVA na Mikulášské MYXy s kódem: MIKULAS15. Jen do vyprodání zásob. 💥
Prášek pro každou srandu, to jsem já, krvavý pomeranč ze Středozemí. Ohromí tě barva a chuť ještě více! Připrav se na hořko-sladkou jízdu, se mnou se nudit určitě nebudeš!
Alternativní produkty z kategorie Vaření a pečení:
Červené pomeranče, označovány také jako krvavé, se od těch oranžových liší kromě výrazné barvy také chutí – jsou více šťavnaté, zprvu jemně nahořklé jako grep, poté až malinově sladké. Výrazná barva pomeranče je zapříčiněna přítomností antokyanů, které většinou obsahuje červené ovoce; díky tomu je pomeranč možno využít nejen jako zdroj jedinečné chuti, ale také jako přírodní barvivo. Náš pomerančový prášek je vyrobený lyofilizováním celých plodů a jejich následným rozdrcením, což způsobilo, že si zachoval všechny vitamíny, živiny a zejména barvu. Stačí trocha prášku a rázem se každý obyčejný dezert nebo nápoj promění v něco naprosto jedinečného.
„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení tohoto produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 gramů ovoce vzali a rozmixovali ho na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 gramů čistého ovocného prášku se všemi živinami a vitamíny.
Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem nebo ochutit krém do dortu tak, aby vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a na rozdíl od ovocných šťáv a pyré se nekazí.“
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách –55 až –100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se pomeranče melou na jemný prášek.
Recenze nakupujícího
Vynikajúce
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze návštěvníka
Odporúčam.
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze nakupujícího
Vynikajúce
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze návštěvníka
Odporúčam.
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze nakupujícího heureka.cz
Trochu nevýraznésle jinak ok
Nevýrazné maliny jsou lepší
Původně vloženo k Jahody lyofilizované prášek