🚛 Jen do neděle DOPRAVA ZDARMA už od 500 Kč! Zadej kód DZ500 a poštovné nech na nás! 🚛

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0891

Červený pomeranč lyofilizovaný prášek

Prášek pro každou srandu, to jsem já, krvavý pomeranč ze Středozemí. Ohromí tě barva a chuť ještě více! Připrav se na hořko-sladkou jízdu, se mnou se nudit určitě nebudeš!

  • 100% mrazem sušené ovoce bez aditiv
  • lehce nakyslá chuť
  • extra jemný prášek

Vyberte balení

Vaše cena

156 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 1. 6.

Kdy zboží obdržím? zavřít

514 ks skladem

Zásilkovna 68 Kč ve středu 1. 6.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč ve středu 1. 6.
PPL 99 Kč ve středu 1. 6.
PPL - ParcelShop 99 Kč ve středu 1. 6.
WEDO - výdejní boxy 59 Kč ve středu 1. 6.
WEDO - doručení na adresu 99 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč ve středu 1. 6.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč ve středu 1. 6.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč ve středu 1. 6.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč ve středu 1. 6.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč ve středu 1. 6.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč ve středu 1. 6.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v úterý 31. 5.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč ve středu 1. 6.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč ve středu 1. 6.

Červený pomeranč lyofilizovaný prášek

Informace o produktu

Červené pomeranče, označovány také jako krvavé, se od těch oranžových liší kromě výrazné barvy také chutí – jsou více šťavnaté, zprvu jemně nahořklé jako grep, poté až malinově sladké. Výrazná barva pomeranče je zapříčiněna přítomností antokyanů, které většinou obsahuje červené ovoce; díky tomu je pomeranč možno využít nejen jako zdroj jedinečné chuti, ale také jako přírodní barvivo. Náš pomerančový prášek je vyrobený lyofilizováním celých plodů a jejich následným rozdrcením, což způsobilo, že si zachoval všechny vitamíny, živiny a zejména barvu. Stačí trocha prášku a rázem se každý obyčejný dezert nebo nápoj promění v něco naprosto jedinečného. 

TOP informace o pomerančovém prášku

  1. Prášek je vyroben z celých pomerančů včetně kůry.
  2. Červenou barvu pomeranče způsobují antokyany.
  3. Pomeranč byl vypěstován v programu ekologického zemědělství.
  4. Sezóna červených pomerančů je na podzim až v zimě, pěstují se převážně ve Středomoří.
  5. Pomerančovník je až 10 metrů vysoký strom; volně stojící rostlina vyprodukuje až tisíce pomerančů za rok.
  6. Červený pomeranč obsahuje velké množství vitamínu C.
  7. Červené pomeranče dozrávají v zimním období, vyhovují jim velké teplotní rozdíly mezi dnem a nocí.

Poznámka nákupčího

„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení tohoto produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 gramů ovoce vzali a rozmixovali ho na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc – jen 100 gramů čistého ovocného prášku se všemi živinami a vitamíny.

Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem nebo ochutit krém do dortu tak, aby vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a na rozdíl od ovocných šťáv a pyré se nekazí.“

Jak se červený pomeranč suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách –55 až –100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se pomeranče melou na jemný prášek.

  • Složení červený pomeranč lyofilizovaný prášek
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Španělsko/Itálie/Urugay/Jižní Afrika
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava prášek
  • Typ sušení mrazem ve vakuu
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1490 kJ / 356 kcal
  • Tuky 1,7 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 87,6 g
  • Vláknina 25,4 g
  • Bílkoviny 7,3 g
  • Sůl 0,028 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Červený pomeranč lyofilizovaný prášek

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?