Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
29.08.24 | 31950x přečteno
🤩 Neodolatelná nabídka! Dnes DOPRAVA ZA 45 Kč na výdejní místa PPL 🚚 💨
Jsi milovníkem banánů? Tak to u Tebe doma nesmím chybět! Mléko, kaše či smoothie? Tvému pokrmu dodám grády! Nejen, že dodám chuť, ale počkej na tu vůni, kterou ucítí i sousedé!
Alternativní produkty z kategorie Ovocné prášky:
Najít v obchodě banánové chipsy bez přídavku cukru, oleje nebo jiných aditiv je docela fuška. Vy už ale dál hledat nemusíte. Ten nejlepší prášek z banánů jsme pro vás už našli. Někdy musíme jít přes půlku světa, abychom našli to, co hledáme. No, tentokrát jsme šli jen kousek – do Německa. Chutí a kvalitou je to to nejlepší, co jsme na světovém trhu našli. Prášek se vyrábí z lyofilizovaných banánů, které jsou příjemně křupavé a snadno se dají rozemlít na prášek. Rovněž jsou bez přídavku cukru, steroidů či jiných aditiv.
„Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení tohoto produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 gramů ovoce vzali a rozmixovali je na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry navíc, ani příměsi – jen 100 gramů čistého ovocného prachu se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti anebo ochutit krém do dortu tak, aby vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci. Tam všude prášek využijete. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se na rozdíl od ovocných šťáv a pyré.“
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Takto vysušené banány se následně rozdrtí na prášek.
Recenze nakupujícího
Vynikajúce
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze návštěvníka
Odporúčam.
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze nakupujícího
Vynikajúce
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze návštěvníka
Odporúčam.
Původně vloženo k Dračí ovoce lyofilizované prášek
Recenze nakupujícího heureka.cz
Trochu nevýraznésle jinak ok
Nevýrazné maliny jsou lepší
Původně vloženo k Jahody lyofilizované prášek