Vanilková pasta Nielsen-Massey

od 179 Kč od 156 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A co třeba vyzkoušet mě – vanilkovou pastu? Chtěla bych to být já, kdo přivede Tvůj koláč, zákusek či horký nápoj k dokonalosti.

          • jedna z nejlepších vanilek
          • 1 lžička pasty = 1 lžička extraktu = 1 vanilkový lusk
          • provoní každý pokrm, nápoj, koláč

Detailní informace

60ml
Skladem
179 Kč
156 Kč bez DPH
500ml
Skladem
2 680 Kč
2 330 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilková pasta Nielsen-Massey 

Informace a výživové hodnoty 

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, protože se to vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Vanilková pasta je vyrobena z extraktu z bourbonské vanilky a jejích zrníček. Konzistence pasty je tedy mnohem podobnější samotné vanilce než tekutému extraktu. Pasta je také tekutá, ale citelně hustší. Pasta je připravena na rychlé, snadné a efektivní použití. Značka Nielsen-Massey vyrábí pastu podle tradiční rodinné receptury již více než 100 let. Tato surovina není nijak geneticky upravována, je bezlepková a navíc v kosher kvalitě.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. 1 lžička pasty = 1 lžička extraktu = 1 vanilkový lusk
  2. kvalitní BOURBON vanilka
  3. vyráběné podle tradiční receptury
  4. kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek
  5. harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí

Základní specifikace
Složení cukr, voda, vanilkový extrakt, vanilkové lusky, tragant guma
Země původu USA
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení skleněná nádoba
Úprava pasta
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 
 
 

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

 

Použití

  • do smoothies, různých marinád
  • do jogurtů, pudinků, müsli
  • příprava zmrzliny
  • příprava dezertů, koláčů, krémů
  • do alko a nealko nápojů, vína, čaje

 

Tip

Pokud se chystáte péct, určitě vyzkoušejte i náš vanilkový třtinový cukr nebo vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie kJ / kcal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bílkoviny g
Sůl g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamín C mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: