Vanilková pasta BOURBON Nielsen-Massey

od 843 Kč od 733 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A co tak vyzkoušet mě - vanilkovou pastu? Budu tou poslední dokonalou tečkou v každém tvém koláči, zákusku a sladkostech.

          • jedna z nejlepších vanilek
          • 1 lžička pasty = 1 lžička extraktu = 1 vanilkový lusk
          • provoní každý pokrm, nápoj, koláč

Detailní informace

118ml
Skladem
843 Kč
733 Kč bez DPH
500ml
Vyprodáno
2 680 Kč
2 330 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilková pasta BOURBON Nielsen-Massey 

Informace a výživové hodnoty 

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, nakolik se to vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Vanilková pasta je vyrobena z extraktu z bourbonské vanilky a jejich zrníček. Na rozdíl od extraktu tedy vanilku obsaženými zrníčky alespoň trochu konzistenčně připomíná. Pasta je připravena na rychlé, snadné a efektivní použití. Konzistence pasty je tekutá, ale mnohem hustší než extrakt. Značka Nielsen-Massey vyrábí pastu podle tradiční rodinné receptury již více než 100 let. Tato surovina není nijak geneticky upravována, je bezlepková a navíc v kosher kvalitě. 

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. 1 pl pasty = 1 pl extraktu = 1 vanilkový lusk
  2. kvalitní BOURBON vanilka
  3. vyráběné podle tradiční receptury
  4. kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek
  5. harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí

Základní specifikace
Složení cukr, voda, vanilkový extrakt, vanilkové lusky, tragant guma
Země původu Velká Británie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení skleněná nádoba
Úprava pasta
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 
 
 

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Původně vanilka pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý přitom používá jiný způsob sušení a druh, takže i chuť se pokaždé liší - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti krásně květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Lusky ze zmíněných zemí patří mezi ty nejdražší a nejlepší.

 

Použití

  • do smoothies, různých marinád
  • do jogurtů, pudinků, müsli
  • příprava zmrzliny
  • příprava dezertů, koláčů, krémů
  • do alko a nealko nápojů, vína, čaje

 

Tip

Pokud se chystáte péct, určitě vyzkoušejte i náš vanilkový třtinový cukr nebo vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie kJ / kcal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bílkoviny g
Sůl g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamin C mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: