Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Paprika červená lyofilizovaná kousky

Jsme vypěstované na lokálních farmách a mrazem sušené v téže zemi, v Litvě. Nemusíš být na dietě, aby sis na nás pochutnal, ale máme málo kalorií, mnoho živin a hlavně vitamín C!

 

  • 100% mrazem sušená zelenina bez přidaných aditiv
  • poctivá chuť červené papriky
  • šetrné sušení lyofilizací

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
159 Kč / ks
2 ks
-5%
159 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
159 Kč / ks

Vaše cena

159 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 20. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

44 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve středu 20. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve středu 20. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Paprika červená lyofilizovaná kousky

Informace o produktu

Červenou papriku zařazujeme do jídelníčku pravidelně, ať už v salátech, omáčkách nebo jen jako křupavou svačinu. Je plná vitamínu A a C, navíc jako jediná z paprik obsahuje rutin, který zvyšuje pružnost cév. My jsme ji pro vás přichystali trochu jinak, než jste zvyklí. Speciální technologií je paprika šetrně sušená mrazem, díky čemuž si zachovala svoji chuť, vůni i nutriční látky. Chutná proto skoro jako čerstvá a k tomu má příjemnou křupavou konzistenci.

TOP informace o paprice

  1. Živiny jsou díky šetrnému sušení zachovány.
  2. Přidáním vody se surovina z části rehydratuje.
  3. Obsahuje vysoké množství vlákniny.
  4. Působí jako mírné projímadlo a proti plynatosti.
  5. Skladuje se do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější, než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Základní specifikace
  • Složení červená paprika lyofilizovaná kousky
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava kousky
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Paprika
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1400 kJ / 330 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 46 g
  • z toho cukry 5 g
  • Vláknina 19 g
  • Bílkoviny 24 g
  • Sůl 0,02 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Paprika červená lyofilizovaná kousky

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?