Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Končící DMT
Kód: 0751

Paprika červená lyofilizovaná kousky

Jsem vypěstovaná na lokálních farmách a mrazem sušená v téže zemi, v Litvě. Nemusíš být na dietě, aby sis na mně pochutnal, ale za zmínku stojí, že mám málo kalorií, mnoho živin, ale hlavně vitamín C!

⚠ Zachraň surovinu s prošlým datem minimální trvanlivosti! DMT 12/21. Pouze do vyprodání zásob, vhodné k okamžité konzumaci.

  • křupavá textura
  • RAW zelenina
  • snadné skladování

Vyberte balení

Vaše cena

79 Kč

Zboží můžete mít už v úterý 1. 2.

Kdy zboží obdržím? zavřít

28 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč v úterý 1. 2.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč v úterý 1. 2.
PPL 99 Kč v úterý 1. 2.
PPL - ParcelShop 99 Kč v úterý 1. 2.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč v úterý 1. 2.
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč v úterý 1. 2.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v úterý 1. 2.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v pondělí 31. 1.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč ve čtvrtek 3. 2.

Paprika červená lyofilizovaná kousky

Informace o produktu

Červenou papriku zařazujeme do jídelníčku pravidelně, ať už v salátech, omáčkách nebo jen jako křupavou svačinu. Je plná vitamínu A a C, navíc jako jediná z paprik obsahuje rutin, který zvyšuje pružnost cév. Ale tentokrát jsme ji pro vás přichystali trochu jinak, než jste zvyklí – speciální technologií je paprika šetrně sušená mrazem. Chutná proto skoro jako čerstvá a k tomu má příjemnou křupavou konzistenci a vydrží násobně déle než ta čerstvá.

Použití

Využít lyofilizovanou zeleninu můžete zejména jako přísadu do salátů a omáček. Skvěle se hodí i při přípravě quiche nebo jako náhrada krutonů do polévky. Díky praktickému balení, dlouhé trvanlivosti a snadnému skladování, si můžete papriku vychutnat i na výletech, v práci, ale i kdekoli jinde.

TOP informace o paprice

  1. Živiny jsou díky šetrnému sušení zachovány.
  2. Přidáním vody se paprika z části rehydratuje.
  3. Obsahuje vysoké množství vlákniny.
  4. Mrazem sušená paprika působí jako mírné projímadlo a proti plynatosti.
  5. Skladuje se do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.
Tomáš Hofman

Jak se paprika suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

  • Složení červená paprika lyofilizovaná
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Litva
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava kousky
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Paprika
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1400 kJ / 330 kcal
  • Tuky 4 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
  • Sacharidy 48 g
  • z toho cukry 46 g
  • Vláknina 27 g
  • Bílkoviny 10 g
  • Sůl 0,1 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Paprika červená lyofilizovaná kousky

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?