Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Mrkev lyofilizovaná kousky

Zbožňuješ křupavou mrkev? Tak to mě rozhodně vyzkoušej, jsem lyofilizovaná a křupu jako žádná jiná! Jsem sladká a voním jako čerstvě vytažená ze zahrádky. Křupneme si spolu?

  • 100% mrazem sušená zelenina
  • poctivá chuť mrkve bez aditiv zvýrazňujících chuť
  • šetrné sušení zachová živiny a barvu

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
115 Kč / ks
2 ks
-5%
115 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
115 Kč / ks

Vaše cena

115 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

není skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Mrkev lyofilizovaná kousky

Informace o produktu

Při slovu mrkev si každý z nás určitě představí zásobárnu betakarotenu. Z něj se syntetizuje vitamín A, který hraje jednu z hlavních rolí při fungování imunitního systému. My jsme pro vás mrkev připravili už nařezanou, abyste s ní neměli žádnou práci a rovnou se mohli pustit do konzumace. Díky sušení mrazem si mrkev zanechá svou chuť, vůni a nutriční látky. Díky tomu chutná jako čerstvá a příjemně křupe.

TOP informace o mrkvě

  1. Živiny jsou zachovány.
  2. Přidáním vody se surovina z části rehydratuje.
  3. Příjemná křupavá konzistence.
  4. Před zmrazením byly poctivě dozrálé.
  5. Skladuje se do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Základní specifikace
  • Složení mrkev lyofilizované kousky
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava kousky
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Mrkev
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1394 kJ / 331 kcal
  • Tuky 1,7 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
  • Sacharidy 62,8 g
  • z toho cukry 47,6 g
  • Vláknina 22,8 g
  • Bílkoviny 4,8 g
  • Sůl 0,65 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Mrkev lyofilizovaná kousky

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?