Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 24080x přečteno
💥 20 % SLEVA na Mikulášské MYXy s kódem: MIKULAS20. Jen do neděle. 💥
Zbožňuješ mrkev v každé podobě? V tom případě Ti nesmím uniknout! Jsem lyofilizovaná a chutnám jako žádná jiná. Dokonale sladká a voním jako čerstvě vytažená ze zahrádky. Tak co, křupneme si spolu?
Alternativní produkty z kategorie Zelenina:
Při slovu mrkev si každý z nás určitě představí zásobárnu betakarotenu. Z něj se syntetizuje vitamín A, který hraje jednu z hlavních rolí při fungování imunitního systému. My jsme pro vás mrkev připravili už nařezanou, abyste s ní neměli žádnou práci a rovnou se mohli pustit do konzumace. Navíc jsme ji usušili mrazem, takže chutná stále jako čerstvá, příjemně sladce a svěže, a dokonce vám doma vydrží i několik měsíců. A milují ji i děti! Objevte také naši další lahodnou mrazem sušenou zeleninu.
Využití lyofilizované zeleniny je opravdu široké. Můžete ji využít jako náhradu krutonů do polévky, nebo ji přidat do omáček či salátů, případně ozdobit quiche nebo jiné pokrmy. Ale také se dá konzumovat jen tak jako svačina pro děti, ale i dospělé. Díky snadnému skladování a uzavíratelnému balení si mrkev můžete vzít s sebou téměř kamkoli.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí