DÁREK: 500 g lískáčů S při nákupu nad 1299 Kč. S kódem CHCILISKACE skočí do košíku automaticky. Neplatí pro velkoobchod.

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0010

Kešu kousky 2–5 mm

Neboj se, stále jsme to my, křupavé máslové kešu ořechy, jen rozdrcené. Nepřemýšlej a vyzkoušej nás! V kuchyni uděláme parádu v každém dezertu i salátu! Co všechno s námi dokážeš vyčarovat?

  • malé kousky kešu
  • křupavé s jemně máslovou chutí
  • skvělé do vaření a pečení

Vyberte balení

Vaše cena

226 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 27. 9.

Kdy zboží obdržím? zavřít

6 ks skladem

PPL - ParcelShop ve středu 27. 9. 66 Kč
PPL ve středu 27. 9. 98 Kč
Zásilkovna v pátek 29. 9. 68 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu v pátek 29. 9. 116 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny ve středu 27. 9. 52 Kč
Česká pošta - Balík do ruky ve středu 27. 9. 104 Kč
Česká pošta - Balík na poštu ve středu 27. 9. 99 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 ve středu 27. 9. 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 ve středu 27. 9. 65 Kč
Brno - Zelný trh 21 ve středu 27. 9. 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 ve středu 27. 9. 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 ve středu 27. 9. 65 Kč

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Kešu kousky 2–5 mm

Informace o produktu

Drcené kešu ořechy určitě neztratí svou chuť a křupavost. V jídle se sice na první pohled zatoulají, jejich výrazná a sladká chuť však prozradí jejich přítomnost. Kousky mají 2–5 mm a nasypat je můžete prakticky do čehokoliv. Díky tomu, že jsme je pro vás rozdrtili, nemusíte umývat mlýnek, a tak Vám zůstane více času na mlsání!

TOP Informace o kešu

  1. Kešu obsahují méně tuku než ostatní ořechy.
  2. Kvalita ořechů závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti.
  3. Kešu obsahují řadu látek prospěšných pro naše tělo a nespočet využití v kuchyni.
  4. Skvěle se hodí také při sladkém pečení jako základ cheesecaku, či do RAW dortu.
  5. Kešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii či v Africe.

Zajímavosti o kešu oříšcích

Poznámka nákupčího

Tomáš Hofman

Jak se zpracovávají kešu ořechy?

O tom, jak roste kešu pro vás máme přehledný článek! Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodů stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomalejší a dražší zpracování kešu ořechů se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Kešu jádra se před přepravou také mohou fumigovat. Více se dozvíte v zajímavostech o kešu nebo v článku o obchodních třídách kešu.

  • Složení kešu ořechy jádra loupaná nepražená drcená
  • Surovina Kešu
  • Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW, Vhodné pro diabetiky, Low carb
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Indie
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Velikost 2–5 mm
  • Úprava drcená jádra kešu ořechů
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2370 kJ / 566 kcal
  • Tuky 46,9 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 8,3 g
  • Sacharidy 27,1 g
  • z toho cukry 5,9 g
  • Vláknina 3,3 g
  • Bílkoviny 18,2 g
  • Sůl 0,03 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?