SLEVA 100 Kč nad 1000 Kč - kód: SLEVA100 🍎 150 Kč nad 1500 Kč - kód: SLEVA150

SLEVA 100 Kč nebo 150 Kč
Kód: 0010

Kešu kousky 2–5 mm

Neboj se, stále jsme to my, křupavé máslové kešu ořechy, jen rozdrcené. Nepřemýšlej a vyzkoušej nás! V kuchyni uděláme parádu v každém dezertu i salátu! Co všechno s námi dokážeš vyčarovat?

  • malé kousky kešu
  • křupavé s jemně máslovou chutí
  • skvělé do vaření a pečení

Vyberte balení

Vaše cena

229 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 24. 1.

Kdy zboží obdržím? zavřít

14 ks skladem

Balíkovna v pátek 24. 1. 59 Kč
Balíkovna na adresu v pátek 24. 1. 89 Kč
PPL - výdejní místa v pátek 24. 1. 63 Kč
PPL v pátek 24. 1. 99 Kč
Zásilkovna - výdejní místa v pátek 24. 1. 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu v pátek 24. 1. 99 Kč
Brno - Zelný trh 21 ve čtvrtek 23. 1. 29 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 v pátek 24. 1. 29 Kč
Olomouc - Sokolská 44 v pátek 24. 1. 29 Kč
Zlín - Rašínova 71 v pátek 24. 1. 29 Kč
Staré město u Bruntálu 262 v pátek 24. 1. 29 Kč

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Kešu kousky 2–5 mm

Informace o produktu

Drcené kešu ořechy určitě neztratí svou chuť a křupavost. V jídle se sice na první pohled zatoulají, jejich výrazná a sladká chuť však prozradí jejich přítomnost. Kousky mají 2–5 mm a nasypat je můžete prakticky do čehokoliv. Díky tomu, že jsme je pro vás rozdrtili, nemusíte umývat mlýnek, a tak Vám zůstane více času na mlsání!

TOP Informace o kešu

  1. Kešu obsahují méně tuku než ostatní ořechy.
  2. Kvalita ořechů závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti.
  3. Kešu obsahují řadu látek prospěšných pro naše tělo a nespočet využití v kuchyni.
  4. Skvěle se hodí také při sladkém pečení jako základ cheesecaku, či do RAW dortu.
  5. Kešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii či v Africe.

Zajímavosti o kešu oříšcích

Poznámka nákupčího

Tomáš Hofman

Jak se zpracovávají kešu ořechy?

O tom, jak roste kešu pro vás máme přehledný článek! Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodů stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomalejší a dražší zpracování kešu ořechů se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Kešu jádra se před přepravou také mohou fumigovat. Více se dozvíte v zajímavostech o kešu nebo v článku o obchodních třídách kešu.

Základní specifikace
  • Složení
  • Surovina Kešu
  • Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW, Vhodné pro diabetiky, Low carb

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 1 uděleného hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné textové hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky na prodejně
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst

Menu

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?