Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Vanilkový pudr Bourbon Nielsen-Massey

Když se jim náhodou moje lusky nelíbí, tak z nich udělají pudr. To ale nevadí, protože to znamená, že jsem ihned připravena k použití. A své aroma si zachovávám stále. Tak šup, vyzkoušej mě!

  • pudr z vanilkových lusků
  • prémiová kvalita
  • provoní každý pokrm, nápoj, koláč

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
988 Kč / ks
2 ks
-5%
988 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
988 Kč / ks

Vaše cena

988 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 22. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

22 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč v pátek 22. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč v pátek 22. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 zdarma
Olomouc - Sokolská 44 zdarma
Olomouc - Horní náměstí 202/15 zdarma
Brno - Jezuitská 11 zdarma
Staré město u Bruntálu 262 zdarma
Zlín - Rašínova 71 zdarma

Vanilkový pudr Bourbon Nielsen-Massey

Informace o produktu

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, protože se to vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Bourbon vanilka pochází z Madagaskaru, a tak není pochyb o její kvalitě. Pudr je připraven na rychlé, snadné a efektivní použití. Avšak o pravou vanilkovou chuť a aroma pudr během zpracování neobrali. Značka Nielsen-Massey vyrábí vanilkové produkty podle tradiční rodinné receptury již více než 100 let.

TOP informace o vanilkovém pudru

  1. Prémiová kvalita.
  2. Kvalitní BOURBON vanilka z Madagaskaru.
  3. Tradiční rodinná receptura.
  4. Kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek.
  5. Harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí.

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

Základní specifikace
  • Složení maltodextrin, extrační látky z vanilkových lusků
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení skleněná lahvička
  • Úprava pudr
  • Zpracování Pudr
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1590 kJ / 380 kcal
  • Tuky 0,95 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,37 g
  • Sacharidy 92,7 g
  • z toho cukry 7,55 g
  • Vláknina 0,62 g
  • Bílkoviny 0,31 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Vanilkový pudr Bourbon Nielsen-Massey

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?