Vyberte si extra dárek k nákupu nad 1500 Kč! 🎁 Bude to kilovka sezamu, nebo půlkilovka pražených semínek v medu? 

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0352

Vanilkový pudr Bourbon Nielsen-Massey

Když se jim náhodou moje lusky nelíbí, tak z nich udělají pudr. To ale nevadí, protože to znamená, že jsem ihned připravena k použití. A své aroma si zachovávám stále. Tak šup, vyzkoušej mě!

  • pudr z vanilkových lusků
  • prémiová kvalita
  • provoní každý pokrm, nápoj, koláč

Vyberte balení

Vaše cena

927 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 26. 1.

Kdy zboží obdržím? zavřít

31 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve středu 26. 1.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč ve středu 26. 1.
PPL 99 Kč ve středu 26. 1.
PPL - ParcelShop 99 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve středu 26. 1.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč ve středu 26. 1.
Zlín - Gahurova 4467 zdarma v pátek 28. 1.
Olomouc - Sokolská 44 zdarma v pátek 28. 1.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 zdarma v pátek 28. 1.
Brno - Jezuitská 11 zdarma v pátek 28. 1.
Staré město u Bruntálu 262 zdarma v úterý 25. 1.
Zlín - Rašínova 71 zdarma v pátek 28. 1.
Brno - Zelný trh 21 zdarma v pátek 28. 1.

Vanilkový pudr Bourbon Nielsen-Massey

Informace o produktu

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, protože se to vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Bourbon vanilka pochází z Madagaskaru, a tak není pochyb o její kvalitě. Pudr je připraven na rychlé, snadné a efektivní použití. Avšak o pravou vanilkovou chuť a aroma pudr během zpracování neobrali. Značka Nielsen-Massey vyrábí vanilkové produkty podle tradiční rodinné receptury již více než 100 let.

TOP informace o vanilkovém pudru

  1. Prémiová kvalita.
  2. Kvalitní BOURBON vanilka z Madagaskaru.
  3. Tradiční rodinná receptura.
  4. Kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek.
  5. Harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí.

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení maltodextrin, extrační látky z vanilkových lusků
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu USA
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení skleněná lahvička
  • Úprava pudr
  • Zpracování Pudr
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1590 kJ / 380 kcal
  • Tuky 0,95 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,37 g
  • Sacharidy 92,7 g
  • z toho cukry 7,55 g
  • Vláknina 0,62 g
  • Bílkoviny 0,31 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Vanilkový pudr Bourbon Nielsen-Massey

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?