🚚 DOPRAVA ZDARMA nad 500 Kč do výdejen! 💥
🍓 LYO OVOCE s 20 % slevou - kód LYO20. 🍑

heureka-logo
Vlastní výroba 🌡️ Horko na obzoru! 🍫
Kód: 0174

Rakytník v 70% hořké čokoládě

Víte o tom, že jsem plný Céčka? A teď mě díky lyofilizaci můžete mít během celého roku! Chutnám kysele a trochu trpce, tak jsem se nechal obalit v hořké čokoládě, která zdokonaluje mou chuť!

  • patří mezi superpotraviny 
  • trpká a kyselá chuť zjemněná kvalitní českou čokoládou
  • vlastní výroba
Momentálně nejsem k mání. Ale nezoufej, mají spoustu jiných dobrot.

Alternativní produkty z kategorie Čokoládovky:

Rakytník v 70% hořké čokoládě

Informace o produktu

Milujete kyselou chuť obohacenou o sladký podtón? Tak tento produkt je stvořen přímo pro vás! Ušetřili jsme vám práci s trháním rakytníku na zahrádce a rovnou jsme ho připravili v kombinaci s vynikající českou čokoládou. Koupí tohoto produktu nejenže podporujete lokální trh, stejně jako my, ale také si zajistíte přísun prospěšných látek pro svoje tělo, a to už v jedné dávce!

TOP informace o rakytníku v hořké čokoládě

  1. Rakytník je dvoudomá rostlina, proto při sázení je nutná samčí i samičí rostlina.
  2. Je považován za rostlinu budoucnosti, protože obsahuje velké množství prospěšných látek.
  3. Jedna kulička rakytníku dokáže pokrýt denní dávku vitamínu C.
  4. Velké množství vitamínu C se zachová, i když jsou plody zamrazené, tepelně zpracované či usušené.
  5. Má pozitivní účinek na paměť a myšlení.

Jak se rakytník pěstuje?

Rakytník je dvoudomá rostlina, což je důvod, proč potřebuje samčí i samičí rostliny – jinak by neplodila. Pěstovat rakytník není až tak složité, proto se nemusíte obávat ho zasadit na svou zahrádku. Daří se mu nejlépe na sluníčku v dobře propustné půdě. Jediné, co mu opravdu nesvědčí, je stín a trvale vlhká půda. Rakytník je velmi odolná rostlina, takže se nemusíte obávat, že by přísun mrazu nebo veder nevydržel. I když je jeho pěstování velmi jednoduché, jeho sběr je však nelehkým úkolem. Díky trnům, které tuto krásnou rostlinku zdobí, se stává z trhání plodů fyzicky i časově náročná práce. Vyčesávat plody se nedoporučuje, protože i při ručním sběru mohou kuličky snadno prasknout, a to kvůli tenké slupce a poměrně velkému množství šťávy ukryté v plodu.

Zajímavosti a recepty

Jak se vyrábí čokoláda?

Jak se vyrábí čokoláda?

12.04.21 | 56170x přečteno | 7 minut

Jak produkt hodnotí ostatní?
Zobrazit další hodnocení
Daniela Josefová
7.8.2019

Recenze návštěvníka

Jemná kyselost od rakytníku a hořkost od čokolády vytváří v ústech zajímavou kombinaci chutí. Určitě stojí za vyzkoušení :)

  • Složení hořká 70% čokoláda 79 % (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolycirinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), rakytník lyofilizovaný 21 %
  • Surovina Rakytník
  • Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Česká republika
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení Znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava dražované ovoce
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2237 kJ / 539 kcal
  • Tuky 38,7 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 19,6 g
  • Sacharidy 33,9 g
  • z toho cukry 21,1 g
  • Vláknina 13,1 g
  • Bílkoviny 9,1 g
  • Sůl 0,02 g

Hodnocení našich zákazníků

5 (1 hodnocení) Aritmetický průměr z 1 uděleného hodnocení.
Daniela Josefová
7.8.2019

Recenze návštěvníka

Jemná kyselost od rakytníku a hořkost od čokolády vytváří v ústech zajímavou kombinaci chutí. Určitě stojí za vyzkoušení :)

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky na prodejně
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst

Menu

zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?