Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0781

Vanilkové lusky Premium Bourbon z Madagaskaru

Vím, že si zasloužíš trochu rozmazlovat. Se mnou okusíš prémiovou kvalitu té nejlepší vanilky na trhu. Tak proč ještě čekáš? Rozvoním každý domov tak, že i sousedům se budou sbíhat sliny.

  • výrazně aromatická esence do vašich pokrmů
  • bez syntetických látek a konzervantů
  • nejvíce ceněná vanilka prémiové kvality
Momentálně nejsem k mání. Ale nezoufej, mají spoustu jiných dobrot.

Alternativní produkty z kategorie Vaření a pečení:

Vanilkové lusky Premium Bourbon z Madagaskaru

Informace o produktu

Vanilkový lusk se vám může jevit jako něco neobvyklého, něco s čím si nevíte rady. Je úzký, podlouhlý a zvrásněný. Jeho zpracování je však opravdu jednoduché, lusk stačí nařezat po jeho délce a z obalu vyloupnout jeho semínka. Ty drží pěkně pohromadě a tvoří tuhou hmotu, nemusíte se proto obávat nepořádku. Vanilkové lusky vám v domácnosti poslouží na množství různých způsobů. Můžete jimi okořenit své jídlo nebo si provonět domácnost. Vysušený prázdný lusk můžete vložit do nádoby s cukrem, a dodat mu tak příjemné aroma.


Jako Bourbon je označována pouze vanilka rostoucí na Madagaskaru a ostrovech Réunion, Mauricius, Comoro a Mayotte. Tyto vanilkové lusky jsou dlouhé, plné a vláčné, jejich semena mají sladkou chuť, aroma je výrazně sladké a především silné a dlouhotrvající. Díky své kvalitě je Bourbon považována za nejvíce ceněnou vanilku

TOP informace o vanilkových luscích

  1. Pochází z regionu Sava na Madagaskaru.
  2. Obsah vanilinu je 2,1 %.
  3. Kromě vanilinu obsahují až 200 dalších aromatických látek.
  4. Stejná odrůda vanilky pěstovaná v jiných zemích nemůže nést označení Bourbon.
  5. Tyto vanilkové lusky získaly dvě hvězdy na Great Taste Awards 2016.
Tomáš Hofman

Jak použít vanilkový lusk v kuchyni?

Vanilku můžete v kuchyni využít na více různých způsobů. Oprostěte se od klasické vanilkové zmrzliny, krému, cukroví a vanilkového cukru a dopřát si vanilkovou chuť i v jiných receptech. Netradiční použití vanilky v kuchyni ocení i ten nejvybíravější mlsný jazýček. Vyzkoušet můžete třeba ovoce plné vanilkové chuti, které vytvoříte povařením jádrového ovoce či fíků s vanilkovým luskem, cukrem a vodou. Své kulinářské umění můžete povýšit na úplně nový level, pokud vanilku přidáte ke křupavému vepřovému bůčku. A pokud si večery rádi zpříjemňujete skleničkou alkoholu, zkuste si vytvořit třeba vanilkové daiquiri z bílého rumu, cukrového sirupu, čerstvé limetkové šťávy a vanilkových semínek. S vanilkou se zkrátka nemusíte bát experimentovat!

Základní specifikace
  • Složení vanilkové lusky přírodní
  • Zpracování Lusky
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Madagaskar
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení potravinářské fóliové sáčky
  • Velikost cca 17–19 cm
  • Úprava celé lusky

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?