🔥 Doprava ZDARMA už od 500 Kč. Platí jen tento víkend, tak honem! 💥🔥

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0781

Vanilkové lusky Premium Bourbon z Madagaskaru

Vím, že si zasloužíš trochu rozmazlovat. Se mnou okusíš prémiovou kvalitu té nejlepší vanilky na trhu. Tak proč ještě čekáš? Rozvoním každý domov tak, že i sousedům se budou sbíhat sliny.

  • výrazně aromatická esence do vašich pokrmů
  • bez syntetických látek a konzervantů
  • nejvíce ceněná vanilka prémiové kvality

Vyberte balení

Vaše cena

567 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 1. 2.

Kdy zboží obdržím? zavřít

4 ks skladem

PPL - ParcelShop zdarma v pátek 3. 2.
PPL zdarma v pátek 3. 2.
Zásilkovna zdarma ve čtvrtek 2. 2.
Zásilkovna - dodání na adresu zdarma v pátek 3. 2.
Česká pošta - Balík do balíkovny zdarma v pátek 3. 2.
Česká pošta - Balík do ruky zdarma ve středu 1. 2.
Česká pošta - Balík na poštu zdarma v pátek 3. 2.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 zdarma ve čtvrtek 2. 2.
Olomouc - Sokolská 44 zdarma ve čtvrtek 2. 2.
Brno - Jezuitská 11 zdarma ve čtvrtek 2. 2.
Brno - Zelný trh 21 zdarma ve čtvrtek 2. 2.
Staré město u Bruntálu 262 zdarma ve čtvrtek 2. 2.
Zlín - Gahurova 4467 zdarma ve čtvrtek 2. 2.
Zlín - Rašínova 71 zdarma ve čtvrtek 2. 2.

Vanilkové lusky Premium Bourbon z Madagaskaru

Informace o produktu

Vanilkový lusk se vám může jevit jako něco neobvyklého, něco s čím si nevíte rady. Je úzký, podlouhlý a zvrásněný. Jeho zpracování je však opravdu jednoduché, lusk stačí nařezat po jeho délce a z obalu vyloupnout jeho semínka. Ty drží pěkně pohromadě a tvoří tuhou hmotu, nemusíte se proto obávat nepořádku. Vanilkové lusky vám v domácnosti poslouží na množství různých způsobů. Můžete jimi okořenit své jídlo nebo si provonět domácnost. Vysušený prázdný lusk můžete vložit do nádoby s cukrem, a dodat mu tak příjemné aroma.


Jako Bourbon je označována pouze vanilka rostoucí na Madagaskaru a ostrovech Réunion, Mauricius, Comoro a Mayotte. Tyto vanilkové lusky jsou dlouhé, plné a vláčné, jejich semena mají sladkou chuť, aroma je výrazně sladké a především silné a dlouhotrvající. Díky své kvalitě je Bourbon považována za nejvíce ceněnou vanilku

TOP informace o vanilkových luscích

  1. Pochází z regionu Sava na Madagaskaru.
  2. Obsah vanilinu je 2,1 %.
  3. Kromě vanilinu obsahují až 200 dalších aromatických látek.
  4. Stejná odrůda vanilky pěstovaná v jiných zemích nemůže nést označení Bourbon.
  5. Tyto vanilkové lusky získaly dvě hvězdy na Great Taste Awards 2016.
Tomáš Hofman

Jak použít vanilkový lusk v kuchyni?

Vanilku můžete v kuchyni využít na více různých způsobů. Oprostěte se od klasické vanilkové zmrzliny, krému, cukroví a vanilkového cukru a dopřát si vanilkovou chuť i v jiných receptech. Netradiční použití vanilky v kuchyni ocení i ten nejvybíravější mlsný jazýček. Vyzkoušet můžete třeba ovoce plné vanilkové chuti, které vytvoříte povařením jádrového ovoce či fíků s vanilkovým luskem, cukrem a vodou. Své kulinářské umění můžete povýšit na úplně nový level, pokud vanilku přidáte ke křupavému vepřovému bůčku. A pokud si večery rádi zpříjemňujete skleničkou alkoholu, zkuste si vytvořit třeba vanilkové daiquiri z bílého rumu, cukrového sirupu, čerstvé limetkové šťávy a vanilkových semínek. S vanilkou se zkrátka nemusíte bát experimentovat!

Zajímavosti a recepty

Pistáciový bezé dezert s malinami

Pistáciový bezé dezert s malinami

14.09.22 | 2427x přečteno

Za nás mluví suroviny

Za nás mluví suroviny

21.02.22 | 11581x přečteno | 3 minuty

Základní specifikace
  • Složení vanilkové lusky přírodní
  • Zpracování Lusky
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Madagaskar
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení potravinářské fóliové sáčky
  • Velikost cca 17–19 cm
  • Úprava celé lusky

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?