Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kokosový cukr vanilkový

Ruce pryč od rafinovaného cukru! Máš tu přece mne, kokosový cukr! Jsem sladidlo vyrobené z nektaru kokosového květu. Nech se unést mou sladkou, karamelovo-vanilkovou chutí!

  • s pravou vanilkou
  • vhodný jako náhražka za bílý vanilkový cukr
  • příjemná sladká karamelová chuť

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
113 Kč / ks
2 ks
-5%
113 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
113 Kč / ks

Vaše cena

113 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

12 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Kokosový cukr vanilkový

Informace o produktu

Jeho chuť je karamelově ovocná s pravou vanilkou navíc! Jistě vám osladí den, jen možná trošičku méně než jste zvyklí. Kokosový cukr má menší sladivost, oproti běžnému bílému cukru, je tedy vhodnou alternativou k vaření a pečení. Přidávejte si ho do nápojů, koláčů či krémů – všude tam, kam normálně přidáte špetku vanilkového cukru. Je vyráběn z nektaru kokosových květů, při jeho získávání tedy není nutné kácení celé kokosové palmy, což nás samozřejmě nesmírně těší. Jestli si cukr přidáte do krémů, dortů, dezertů nebo jen teplého mléka, to už necháme na vás.

TOP informace o kokosovém cukru

  1. Kokosový cukr není palmový cukr.
  2. Disponuje nižší sladivostí.
  3. Vyrábí se z kokosových květů.
  4. Jeho největšími producenty jsou Filipíny a Indonésie.
  5. Obsahuje semínka z pravého vanilkového lusku.

Jak se kokosový cukr vyrábí?

Není zpracováván chemicky. Vyrábí se z nektaru květů kokosové palmy, a to postupným zahříváním a odpařováním nadbytečné vody. Pomalým odpařováním produkt tuhne až do podoby tvrdé hmoty, ta se nakonec podrtí na sypký produkt. Kokosový cukr vzhledem připomíná třtinový cukr, má však ještě výraznější hnědou barvu a obsahuje více minerálních látek. Na druhé straně je méně sladký, což může podněcovat k vyšší spotřebě, nebo naopak k navyknutí na méně sladkou chuť vašich oblíbených jídel.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení kokosový cukr 96,5 %, mletá tahitská vanilka 3,5 %
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava nektar z květů kokosové palmy s vanilkovým práškem
  • Surovina Cukr
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1615 kJ / 386 kcal
  • Tuky 0,9 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 93,3 g
  • z toho cukry 93,3 g
  • Bílkoviny 1,24 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Kokosový cukr vanilkový

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?