Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Hrášek lyofilizovaný

Jsem sladký, křupavý a zelený! Kdepak mandle moringa, hrášek jsem! Čerstvě utržený a mrazem usušený, aby mi barva i vitamíny zůstaly. Svačinky a saláty budou dnes obzvlášť křupavé!

  • 100% mrazem sušená zelenina bez přidaných aditiv
  • poctivá chuť hrášku
  • šetrně sušené lyofilizací

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
99 Kč / ks
2 ks
-5%
99 Kč / ks
3 ks
-10%
99 Kč / ks

Vaše cena

99 Kč

Zboží můžete mít už

Kdy zboží obdržím? zavřít

36 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Hrášek lyofilizovaný

Informace o produktu

Hrách je známý pro svůj vysoký podíl rostlinných bílkovin. Vegetariánům částečně nahrazuje živočišné bílkoviny, ale má mnoho benefitů pro každého z nás! Vypadá krásně v salátech, polévkách i jako dekorace na dezertech, kterým dodá originální vzhled i chuť. Speciální technologií je hrách šetrně sušený mrazem, takže jeho chuť, vůně a nutriční látky v něm zůstaly.  

TOP informace o hrášku

  1. Živiny v hrášku jsou lyofilizací zachovány.
  2. Přidáním vody se surovina z části rehydratuje.
  3. Má příjemnou křupavou konzistenci.
  4. Před zmrazením byly pečlivě dozrálé.
  5. Skladuje se do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.  

Základní specifikace
  • Složení hrášek lyofilizovaný celý
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava celé kuličky hrášku
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Hrášek
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1400 kJ / 330 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 46 g
  • z toho cukry 5 g
  • Vláknina 19 g
  • Bílkoviny 24 g
  • Sůl 0,02 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Hrášek lyofilizovaný

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?