11.10.24 | 21540x přečteno | 2 minuty
Frango cizrnové plátky original
Chceš být dokonalým hostitelem? Prozradíme Ti jak na to. Stačí nás doplnit o pár základních surovin a během chvilky se staneme dobrým důvodem, proč se k Tobě hosté budou rádi vracet. Už víš, koho si pozveš?
- pečené v troubě
- vysoký obsah bílkovin
- vegan
Frango cizrnové plátky original
Informace o produktu
Připravit originální jednohubky pro vaši návštěvu nebylo nikdy snazší. Stačí si vzít na pomoc křupavé cizrnové plátky. Během chvilky z nich vykouzlíte zdravé pohoštění, ze kterého bude hostům přecházet zrak! Kombinovat je můžete třeba s krémovým sýrem, klíčky nebo plátky uzeného lososa, fantazii se meze nekladou! Křehké plátky můžete servírovat buď v celku jako zdravější alternativu chlebíčků nebo je jednoduše rozlomte napůl a připravte si doma luxusní kanapky. A pokud zrovna žádnou návštěvu nečekáte, rozmazlete své chuťové pohárky zdravou svačinou.
TOP informace o cizrnových plátcích
- Křehké plátky obsahují 35 % cizrny.
- Nejsou smažené, ale dozlatova pečené.
- Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné i pro vegetariány a vegany.
- Připravte si originální pohoštění – potřete je např. krémovým sýrem a ozdobte čerstvými klíčky.
- Vyzkoušejte také křupavé cizrnové plátky s příchutí cibulky.
Zajímavosti a recepty
Základní specifikace
Kompletní specifikace ke stažení zde- Složení Vařená cizrna 35,4 %, voda 31,5 %, kukuřičná mouka 18 %, slunečnicový olej 9 %, lněná vláknina 4,5 %, sůl 0,9 %, sušený česnek 0,4 %, mletý kmín 0,3 %.
- Surovina Ostatní
- Dieta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan
- Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
- Země původu Ukrajina
- Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Balení Plastový obal
- Velikost 100 g
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1837 kJ / 439 kcal
- Tuky 22,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 2,6 g
- Sacharidy 45,3 g
- z toho cukry 4,2 g
- Vláknina 6,6 g
- Bílkoviny 13,2 g
- Sůl 1,9 g
Hodnocení našich zákazníků
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí