Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Brokolice lyofilizovaná

Zbavili nás vody, ale chuť nám nevzali! Chutnáme jako čerstvé a také nás nemusíš desítky minut převařovat, abychom změkly. Jsme totiž příjemně křupavé a po přidání vody změknem na chutné brokoličky!

  • chutnáme jako čerstvá brokolice
  • RAW produkt a 100% mrazem sušená zelenina
  • snadná manipulace a skladování

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
206 Kč / ks
2 ks
-5%
206 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
206 Kč / ks

Vaše cena

206 Kč

Zboží můžete mít už ve čtvrtek 21. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

není skladem

Zásilkovna 65 Kč ve čtvrtek 21. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve čtvrtek 21. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Brokolice lyofilizovaná

Informace o produktu

Krásně zelená barva brokolice u většiny z nás evokuje něco přehnaně zdravého – a to je opravdu pravda. Brokolice je plná vitamínů a minerálních látek. Také obsahuje antioxidant sulforafan, který je známý hlavně pro své proti-rakovinotvorné účinky. Chuťově je však brokolice také jedním malým zázrakem. U nás ji najdete sušenou mrazem. Určitě se nemusíte bát, že jsme lyofilizací brokolici ochudili o vzácné vitamíny a antioxidanty. To určitě ne! Lyofilizace je totiž tak šetrná metoda, že jediné, co se z brokolice odstraní, je její voda. Naše brokolice pochází z Česka, což nás velmi těší, protože jsme našli kvalitní surovinu na domácím trhu, a tak můžeme podpořit tuzemské pěstitele.

TOP informace o brokolici

  1. Živiny jsou zachovány, bez přídavku cukru a jiných aditiv.
  2. Přidáním vody se surovina z části rehydratuje.
  3. Je plná vitamínů skupiny A, B, C, K.
  4. Obsahuje vysokou koncentraci sulforafanu, což je silný a účinný antioxidant.
  5. Skladování je jednodušší než u čerstvých, skladují se při pokojové teplotě.

Jak se brokolice suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Základní specifikace
  • Složení brokolice lyofilizovaná
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava růžičky brokolice
  • Typ sušení mrazem ve vakuu
  • Surovina Brokolice
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1506 kJ / 355 kcal
  • Tuky 2,9 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,43 g
  • Sacharidy 59 g
  • z toho cukry 24 g
  • Bílkoviny 23 g
  • Sůl 0,12 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Brokolice lyofilizovaná

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?