Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Bazalka lyofilizovaná kousky

Do salátu, omáčky, těstovin, prostě se mnou můžeš experimentovat! Mám krásně jasnou barvu, silné aroma a chuť. Jsem jedna z nejoblíbenějších bylinek na světě!

  • 100% mrazem sušená bylinka 
  • poctivá chuť bazalky bez přidaných aditiv
  • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
141 Kč / ks
2 ks
-5%
141 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
141 Kč / ks

Vaše cena

141 Kč

Zboží můžete mít už ve čtvrtek 21. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

19 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve čtvrtek 21. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve čtvrtek 21. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Bazalka lyofilizovaná kousky

Informace o produktu

Bazalku určitě všichni znáte, nicméně u nás ji najdete jinak, než jste zvyklí, a to mrazem sušenou. Skvěle vynikne nejen v těstovinách, ale i v mnoha dalších pokrmech a dodá jim výrazné bylinkové aroma. Vyzkoušejte ji na své domácí pizze a už nebudete chtít jinou. Výhodou je totiž to, že ji máte vždy po ruce, nikdy vám nezvadne a voní jako čerstvě natrhaná.

TOP Informace o bazalce

  1. Voní a chutná jako čerstvá.
  2. Egyptským faraonům se přidávaly do hrobek posvátné bazalkové oleje.
  3. Pomáhá při nespavosti.
  4. Odpuzuje mouchy.
  5. Skladuje se do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Bezlepková dieta: Co jíst při celiakii

Bezlepková dieta: Co jíst při celiakii

29.04.21 | 203x přečteno | 6 minut

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

22.03.21 | 1499x přečteno | 5 minut

Základní specifikace
  • Složení bazalka lyofilizované listy
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava kousky bazalky
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Bazalka
  • Zpracování Kousky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1230 kJ / 293 kcal
  • Tuky 5,7 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g
  • Sacharidy 36,5 g
  • z toho cukry 36,1 g
  • Vláknina 22 g
  • Bílkoviny 22,3 g
  • Sůl 0,15 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Bazalka lyofilizovaná kousky

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?