Bílá čokoláda z ČR

od 170 Kč od 148 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Se mnou určitě rozhýbeš všechny chuťové pohárky na jazyku ale i na žaludku! Spíše si budeš muset dát pozor, abys mě před pečením celou nesnědl! 

          • vyrobená v ČR
          • po rozpuštění dokonale krémová - praktické kousky
          • obsahuje 29,5 % kakaového másla

Detailní informace

1kg
Skladem
170 Kč
148 Kč bez DPH
15kg (pytel)
Skladem
2 233 Kč
1 942 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Bílá čokoláda z ČR

Informace a výživové hodnoty 

Běžné bílé čokolády obsahují přibližně 20% kakaového másla, ale naše čokoláda obsahuje až 29,5% kakaového másla. Můžete ji jen tak mlsat nebo ji využít v kuchyni, snadno se rozpouští a je krásně jemná. Navíc je připravena v praktických kouscích pro rychlé použití, což ocení nejen cukráři. Intenzivní sladká chuť s vanilkovým aroma.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. kousky pro praktické využití
  2. vysoký obsah kakaového másla
  3. vyrobená v ČR
  4. vanilkové aroma
  5. stupeň temperování: 40 °C - 26 °C - 29 °C

 

Základní specifikace
Složení cukr, kakaové máslo (29,5 %), sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR
Země původu ČR
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava kousky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se získává kakao a kakaové boby?

Kakaovníky se sbírají většinou dva krát ročně. Plody jsou připraveny na sklizeň když jsou žluté nebo červené. Po sklizni se boby ručně louskají a následně fermentují. Fermentací dochází k biologickým změnám, snižuje se trpká chuť a vzniká červenohnědá barva. Boby se dále suší a praží. Pražením získávají čokoládovou barvu a aroma, alkalizují se aby se zlepšily jejich chuťové vlastnosti a snadněji se získávalo máslo. Boby se dále mohou ještě drtit.

 

Použití

  • příprava zmrzliny
  • do jogurtů, müsli, míchaných nápojů, smoothies
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • na polevy, pěny a sorbety

 

Tip

Zabalte si čokoládu do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2319 kJ / 555 kcal
Tuky 33,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 20,6 g
Sacharidy 60,1 g
z toho cukry 60,1 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 4,2 g
Sůl 0,28 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: