Bílá 29,5% čokoláda z ČR

od 170 Kč od 148 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Se mnou určitě rozhýbeš všechny své chuťové pohárky! Hlavně si dej pořádný pozor, ať mě před pečením nesníš úplně celou! 

          • vyrobená v ČR
          • po rozpuštění dokonale krémová – praktické kousky
          • obsahuje 29,5 % kakaového másla

Detailní informace

1kg
Skladem
170 Kč
148 Kč bez DPH
15kg (pytel)
Skladem
2 233 Kč
1 942 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Bílá 29,5 % čokoláda z ČR

Informace a výživové hodnoty 

Běžné bílé čokolády obsahují přibližně 20 % kakaového másla, ale naše čokoláda obsahuje až 29,5 %. Můžete ji jen tak mlsat nebo ji využít v kuchyni, snadno se rozpouští a je krásně jemná. Navíc je připravena v praktických kouscích pro rychlé použití, což ocení nejen cukráři. Čokoláda má intenzivní sladkou chuť s vanilkovým aroma.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. kousky pro praktické využití
  2. vysoký obsah kakaového másla
  3. vyrobená v ČR
  4. vanilkové aroma
  5. stupeň temperování: rozpuštění – 40 °C, tuhnutí – 26 °C, používání – 29 °C

 

Základní specifikace
Složení cukr, kakaové máslo (29,5 %), sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR
Země původu ČR
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava kousky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se získává kakao a kakaové boby?

Kakaové boby se sbírají většinou dvakrát ročně. Plody jsou připraveny na sklizeň, když jsou žluté nebo červené. Po sklizni se ručně louskají a následně fermentují. Fermentací dochází k biologickým změnám, snižuje se trpká chuť a vzniká červenohnědá barva. Následuje sušení a pražení. Pražením získávají čokoládovou barvu a aroma, alkalizují se, aby se zlepšily jejich chuťové vlastnosti a snadněji se získávalo máslo. Boby se dále mohou ještě drtit.

 

Použití

  • příprava zmrzliny
  • do jogurtů, müsli, míchaných nápojů, smoothies
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • na polevy, pěny a sorbety

 

Tip

Zabalte si čokoládu do produktivní krabičky a můžete ji mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2319 kJ / 555 kcal
Tuky 33,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 20,6 g
Sacharidy 60,1 g
z toho cukry 60,1 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 4,2 g
Sůl 0,28 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 227 mg
Železo 0,27 mg
Hořčík 21 mg
Fosfor 193 mg
Draslík 331 mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: